Waterpolo

El CN Sabadell sentencia el CN Mataró (9-13) en una gran segona meitat

L’equip vallesà ha marcat diferències amb la seva efectivitat en les superioritats (71%) i una gran consistència defensiva, i demà defensarà la seva hegemonia en la final de copa

L’Astralpool CN Sabadell ha guanyat el duel d’alt voltatge amb l’Assolim CN Mataró (9-13) i demà estarà en disposició d’allargar la seva hegemonia en la final de copa contra el Sant Andreu (13.45 h per Esport 3 i TdP). L’efectivitat en les accions de superioritat (71%) i en els moments claus del partit (3-3, 3-2, 0-3 i 3-5), i la consistència defensiva han donat el triomf al conjunt vallesà. Amb tot, l’equip maresmenc, negat en jugadora de més (14%), mantenia intactes les possibilitats de victòria a 3:32 pel desenllaç (8-8), però no ha sabut frenar l’embranzida final de les sabadellenques. Bea Ortíz (4), pel CN Sabadell, i Rita Keszthelyi (3), pel CN Mataró, han estat les màximes golejadores de la segona semifinal.

El partit ha començat amb un ritme anotador frenètic. Amb poc més de 2 minuts i mig els dos equips ja havien marcat dos gols. Després s’han pres un respir, però en el tram final Rita Keszthelyi, de contraatac, i Maartje Keuning, en superioritat i al límit del temps reglamentari han signat el 3-3 del primer parcial. A l’inici del segon quart, Bea Ortiz ha col·locat el Sabadell per primer cop per davant (3-4), però el Mataró ha reaccionat d’immediat i ha tornat a prendre la iniciativa amb dos gols de Cristina Nogué i la tercera diana de Keszthelyi (6-4). Una gran acció de Sabrina Van der Sloot, esmunyint-se del marcatge de la jugadora hongaresa, ha servit el gol en safata de plata a Paula Leitón, que ha signat el 6-5 abans del descans.

En la segona meitat les defenses s’han endurit i la tensió s’ha elevat. El Sabadell, però, ha posat una marxa més en els últims minuts i un gol de Bea Ortíz en superioritat i l’aparició de Judith Forca, amb dues dianes, han segellat un parcial de 0-3 que els ha permès arribar a l’últim quart amb avantatge (6-8). Després de molts minuts sense veure porteria, un gol de l’esquerrana Simone Van de Kraats ha donat vida al Mataró, que amb una diana d’Anni Espar en superioritat ha tornat a restablir l’equilibri. La rèplica vallesana ha estat fulminant i amb un parcial d’1-5 ha segellat el seu bitllet per a la final. Bea Ortíz (2), Maica, Van der Sloot (2) i Forca han signat els últims cinc gols vallesans davant un Mataró, que només ha pogut respondre amb una diana d’Anni Espar amb un atac amb set jugadores.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.