Waterpolo

El Sant Andreu s’imposa al Terrassa (11-6) i accedeix a la seva cinquena final de copa

El CN Sant Andreu ha superat el CN Terrassa (11-6) en la primera semifinal de copa a la Finetwork Aquàtics i demà competirà per alçar el primer títol al torneig del KO en la seva cinquena final. L’equip andreuenc ha marcat territori des del primer moment (4-2, 3-2, 2-2 i 2-0) i ha sabut gestionar la renda fins al final. Elena Ruiz, amb 4 gols, ha estat la màxima anotadora del partit davant un conjunt egarenc que ha pagat el seu desencert en les accions de superioritat, amb un discret 2 de 10.

L’inici del CN Sant Andreu ha estat demolidor. Tres gols d’Elena Ruiz, dos de penal, han segellat un primer parcial de 3-0 per a les andreuenques. Tota una declaració d’intencions. El CN Terrassa ha parat el cop amb un gol de Fleurien Bosveld, en superioritat, i un altra de virtuosisme de Paula Camus, ajudant-se amb el peu i un doble palmeig des de la boia. L’equip de Javi Aznar, però, ha tancat el quart amb la diana de Paula Crespí (4-2). Amb ràpides transicions, el conjunt andreuenc ha continuat marcant el ritme en el segon quart i mantenint a ratlla els intents de remuntada egarenca, que inicialment ha apostat per la doble boia. Crespí, amb un parabòlic al contraatac, Maria Palacio, en dona de més, i la quarta diana d’Elena Ruiz han contrarestat els gols de Pili Peña i Paula Camus.

Després del descans llarg, el tercer quart ha acabat en taules (2-2) i per tant el Sant Andreu mantenia els 3 gols de renda (9-6) amb vista al tram final. Ariadna Ruiz i Nona Pérez, per les barcelonines, i Fleurien Bosveld i Cristina Cantero, per les terrassenques, han estat les golejadores. Ja en l’últim quart, Ariadna Ruiz i Marina Cordobés han signat la sentència (11-6) i Aznar ho ha aprofitat per donar descans a alguna de les seves jugadores principals. El CN Terrassa ha trobat a faltar els gols d’una Isabel Piralkova impotent davant les aturades de Martina Terré, altre cop un dels factors diferencials del Sant Andreu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.