1a divisió

El Madrid guanya la seva trenta-sisena lliga

La primera divisió espanyola ja té campió. El Real Madrid ha segellat el títol de lliga després de la derrota del Barça a camp del Girona (4-2). El triomf del conjunt blanc contra el Cadis (3-0) ha posat tota la pressió als blaugrana, que estaven obligats a sumar els tres punts a Montilivi si volien ajornar el campionat. Els gironins, però, han capgirat un 1-2 en un tres i no res que els ha servit per classificar-se per a la Champions, situar-se segons i fer un favor al Madrid.

Els d’Ancelotti sumen 87 punts, 13 més que el Girona i 14 més que el Barça quan en queden tan sols 12 en joc. És la trenta-sisena lliga per al Madrid, que torna a ser campió dos anys després de l’última vegada. No hi haurà celebració oficial a Cibeles, ja que els blancs disputen el partit més important de la temporada el pròxim dimecres, quan rebran el Bayern de Munic al Bernabéu en la tornada de les semifinals de la Champions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.