1a divisió

El Madrid guanya i espera una ensopegada del Barça per ser campió (3-0)

El Madrid tindrà els dos ulls posats a Montilivi. I és que el conjunt de Carlo Ancelotti ha fet els deures a casa contra el Cadis (3-0) i podria ser campió de lliga aquest vespre si el Barça no aconsegueix guanyar el seu duel contra el Girona, amb qui lluita per acabar segon i disputar la supercopa d’Espanya. Un empat no serviria als de Xavi, que tindran davant un repte complicat, ja que els gironins poden segellar la classificació per a la Champions si guanyen.

Els blancs han superat el tràmit contra el Cadis en una actuació que ha ana t de menys a més. Només Nacho ha repetit titularitat respecte el duel de Champions contra el Bayern, ja que el Madrid pensa en la tornada de dimecres i Ancelotti ha reservat els seus titulars. Sense ells, els blancs han estat més espessos i només Brahim ha activat el joc madridista amb accions individuals. En la primera part, Militao i Ceballos han posat a prova a Ledesma. El Cadis n’ha tingut una a peus de Sobrino, però Militao ha tapat bé el xut (32’).

En la represa, els andalusos han perdonat. Chris Ramos ha aprofitat una pèrdua blanca per marxar tot sol cap a l’àrea rival, però ha trigat massa a definir i Courtois, que tornava avui després de les dues lesions al genoll, ha pogut tapar el xut (50’). Del possible 0-1 a l’1-0, que ha arribat en l’acció següent. Brahim ha enviat una rosca precisa al pal llarg per acostar el títol (51’). El Madrid ha segellat la victòria amb l’entrada de Bellingham. Ell ha recuperat una pilota en la pressió i l’ha cedit a Modric. El croat ha habilitat a Brahim i aquest ha regalat el 2-0 a l’anglès (68’) i ha posat tota la pressió al Barça. Joselu ha tancat el triomf en l’afegit (90’+3).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)