Barça

Rafinha Alcántara, Sergi Roberto i Gerard Deulofeu

Es busquen clubs

El Barça no vol deixar marxar Rafinha, Sergi Roberto i Deulofeu, tres dels millors futbolistes que ha donat en els últims anys la Masia. Ara mateix, però, el seu lloc al primer equip està ocupat per jugadors que frenarien la seva progressió. És per això que es busquen clubs que vulguin comptar amb ells com a cedits la temporada vinent. En el cas del germà petit de Thiago, que acaba contracte l'estiu que ve, el Barça està disposat a cedir-lo sempre que eixampli el seu compromís per quatre anys més. A hores d'ara, el Celta de Vigo, pels lligams que manté amb la família Alcántara, és l'equip més ben posicionat per aconseguir la cessió de Rafinha. No cal oblidar, a més, que Luis Enrique seurà a la banqueta de Balaídos.

Pel que fa a Gerard Deulofeu, renovat fins al 2017, no li faltaran equips on anar cedit el curs vinent. La Real Sociedad, el València i, fins i tot, el Borussia Dortmund, han preguntat per ell. No serien males destinacions, tenint en compte que tots tres equips jugaran la Champions. Deulo, en tot cas, esperarà a decidir després del mundial sub-20, que està jugant a Turquia amb la selecció estatal.

El cas de Sergi Roberto és el menys definit. Després de l'últim partit del curs amb el filial, el reusenc va manifestar que només es veu jugant al primer equip la temporada que ve. Serà així amb tota seguretat si Thiago és traspassat, una possibilitat que cal preveure tenint en compte els 18 milions de la seva clàusula. Si no és així, segur que no faltaran equips perquè Sergi Roberto segueixi creixent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció