Barça

David Villa i Jonathan dos Santos

Dos que se'n van segurament

Són els dos principals candidats a marxar, però el pas de David Villa i Jonathan dos Santos pel primer equip del FC Barcelona ha estat ben diferent. L'asturià va ser, ara fa tres anys, l'últim gran fitxatge de l'era Laporta i, per bé que no ha aconseguit brillar en tota la seva dimensió, sempre podrà dir que ha participat en el millor Barça de la història. El mexicà, en canvi, ha tingut un pas testimonial d'una temporada. I com a conseqüència de la seva tossuderia. De fet, Tito Vilanova va ser molt clar amb ell poc després de començar el curs, convidant-lo a deixar l'equip en el mercat d'hivern. Finalment no va ser així, tot i les ofertes que va tenir d'equips com ara el Sevilla, que ja el volia l'estiu passat.

Jona dos Santos, que acaba contracte el juny de 2015, és el jugador més transferible de la primera plantilla blaugrana. L'última notícia al voltant del seu futur va aparèixer ahir i el relaciona amb l'Anderlecht, que, segons un diari belga, ofereix 4 milions d'euros pel seu traspàs. Caldrà esperar esdeveniments. Igual que en el cas de David Villa, que decidirà on va després de participar en la copa Confederacions. Pel que sembla, la seva preferència és la Premier, en la qual tindria ofertes de l'Arsenal i el Tottenham. En tot cas, el Barça i ell estan interessats igualment en la seva sortida. Ell, perquè amb l'arribada de Neymar tindria encara menys protagonisme, i el club perquè s'estalviaria la fitxa d'onze milions d'euros que El Guaje cobraria en la seva última temporada de blaugrana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el darrer article gratuït dels 5 d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)