Handbol

“Els vincles que tenim van més enllà de l'esport”

Handbol. Xicu Reixach va ser intervingut ahir a Màlaga i torna a estar en observació mentre tot el Bordils viu enganxat al mòbil, esperant notícies

Xicu Reixach va ser traslladat ahir al migdia de l'hospital comarcal d'Antequera al de Màlaga, on a a la tarda va ser intervingut amb una artroscòpia al fetge a través d'una artèria. El central del Bordils, hospitalitzat d'urgència dissabte a la nit després que rebés un cop a la zona del fetge durant el partit de la divisió d'honor plata que en un primer moment no va resultar greu, està acompanyat del seu germà petit, Pep Reixach, i del seu amic de tota la vida, Marc Canyigueral –tots dos jugadors blanc-i-verds– des de diumenge al matí (l'expedició del Bordils tornava en avió) i dels seus pares des de diumenge a la tarda. Ahir, el cinc del Bordils va ser traslladat a un hospital més important per tal que fos sotmès a la intervenció, després de la qual va tornar a quedar en observació per un període de 24 a 36 hores.

Transcendència

“Nosaltres, com en tots els clubs amateurs, els vincles que tenim no són d'una temporada. Van més enllà de l'esport. Jo aquest nano l'he vist créixer i els seus companys han crescut amb ell. I tothom estava molt afectat, coneixes el germà, el pare i la mare ...”, va dir ahir Pau Campos, tècnic de l'equip, que com la resta del club viu enganxat al mòbil, trucant i enviant missatges sense saber ben bé què dir i esperant notícies. Ahir en van arribar d'un altre jugador: Martí Vila va ser pare després que a la seva dona se li avancés el part tres setmanes –ella i el fill, Jan, estan bé–. Campos recorda el trauma de tornar. “Va ser duríssim. Tothom es volia quedar. Ningú dubtava que el seu germà es quedava, havien de ser dos. I et quedes sense saber quants dies, quantes hores, si serà greu... vas prenent decisions d'una cosa que no coneixes i que no vols que passi”, va recordar el tècnic, que hi va afegir: “Això no és fer-se mal. El que va passar amb Esteve Ferrer és una putada, amb Jordi Masó, una putada...Però són coses més habituals i mecàniques, amb una operació i una recuperació. Aquí se'ns escapa tot i la incertesa i la inseguretat al final et crea ansietat.” Campos no vol ni pensar en la situació més enllà del curt termini: “No sé com anirà la setmana. No ens plantegem res més que el dia d'avui, veure com està el Xicu i com anirà la cosa.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)