Més esport

Gorce és setè en el descens

Jocs Paralímpics. L'esquiador català, amb Arnau Ferrer com a guia, va fer un temps d'1:24.59 i va quedar a un segon i mig de les medalles. Avui disputarà el supergegant

Gabriel Gorce va acabar setè en el descens dels Jocs Paralímpics de Sotxi en la categoria de discapacitats visuals. El seu temps va ser d'1:24.59, a un segon i mig de les medalles. La victòria se la va endur el basc Jon Santacana (1:21.76), que va estar acompanyat en el podi per l'eslovac Miroslav Haraus (1:22.01) i pel canadenc Mac Marcoux (1:23.02). Gorce, que competeix amb el guia Arnau Ferrer, disputarà avui el supergegant.

La primera jornada dels Jocs Paralímpics va repartir 12 medalles d'or entre les proves d'esquí alpí i biatló. La delegació amfitriona en va aconseguir quatre –les d'Alena Kaufman, Vladislav Lekomtcev, Mikhalina Lysova i Roman Petuxkov, totes en biatló–, a més de sis plates i dos bronzes.

Un dels triomfs que va aixecar més expectació va ser el de l'ucraïnès Vitali Lukyanenko en la prova de biatló de 7,5 km per a discapacitats visuals. Lukyanenko va fer un temps de 20:18.8 i, a més, es va imposar al rus Nikolai Polukhin per només 11 segons.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)