Més esport

Blanes i la Diputació reconeixen els seus millors esportistes

Poliesportiu. El corredor de curses d'ultrafons Xavi Marina i els regatistes Alba Bou, Júlia Subirà i Albert Codinachs (CV Blanes) van ser rebuts a l'ajuntament de la localitat selvatana

La sala de plens de l'ajuntament de Blanes va ser el marc, abans-d'ahir i dimecres, de dos actes de reconeixement dels esportistes blanencs que competeixen en l'àmbit internacional, premiats pels seus èxits.

El corredor de curses d'ultrafons Xavi Marina va ser segon en la cursa Ice Ultra disputada al cercle polar àrtic, amb 230 quilòmetres de recorregut repartits en quatre etapes, que es feia en condicions extremes, amb temperatures inferiors als 20 graus sota zero. Marina havia guanyat el 2013 la Sport Ultra Jersusalem to the Sea (125 quilòmetres seguits) i, el 2012, l'Ultra Trail Atlas Toubkal al Marroc. Dues curses d'una sola etapa de 125 i 119 quilòmetres, respectivament; a més d'organitzar cinc edicions de la Costa Brava Xtrem Running, en què l'any passat hi va haver 430 participants, que recorria el litoral gironí de sud a nord en tres etapes.

Alba Bou, Júlia Subirà i Albert Codinachs ( CV Blanes), que han competit en les classes olímpiques 470 i Europa, van ser rebuts dimecres al mateix lloc. I a més de l'alcalde Josep Marigó, també va assistir a l'acte de reconeixement el diputat d'Esports de la Diputació de Girona, Antoni Guinó. També hi eren el president i el vicepresident del club, Amadeu Nualart i Oriol Subirà, i els regidors i regidores de l'Ajuntament blanenc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)