Més esport

Aroshidze guanya l'últim torneig i Colls, el territorial d'actius

Escacs. Banyoles va acollir la cinquena i última prova del campionat gironí d'actius

Banyoles va acollir la cinquena i última prova del campionat territorial d'escacs actius, després de les quals el candidat a mestre internacional Emili Colls (Figueres) va ser proclamat campió gràcies al seu millor conjunt de resultats (un primer, un segon i el tercer, a Banyoles). El MC Alex Vidal (Santa Eugènia) i MF Victor Lillo (Figueres) van acabar subcampions ex aequo.

El torneig va tenir la presència de tots els participants que tenien possibilitats de lluitar pel podi del campionat i 25 d'ells havien participat en, com a mínim, tres de les cinc proves.

El gran mestre internacional Levan Aroshidze va fer bons els pronòstics i es va apuntar el triomf, amb 8.5 punts de 9 possibles, en la darrera prova, en què només va cedir unes taules i enfront de la jove promesa de 16 anys Eduard Aymerich (Olot).

En segona posició va acabar el banyolí i mestre català Albert Muratet (6.5), per millor desempat que el candidat a mestre internacional Emili Colls (Figueres).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)