Handbol

El Banyoles surt escaldat de Granollers

1a estatal. Partit per oblidar per als del Pla de l'Estany, que van veure com es manifestava la diferència de qualitat entre els dos equips

GRANOLLERS46


BANYOLES23


El Banyoles va rebre un correctiu a la pista del líder, el Granollers B. Si els del Pla de l'Estany, debutants a la categoria i amb un sol punt –un empat a casa–, a la capital vallesana viuen una realitat que és justament la contrària: van pujar a la divisió d'Honor Plata el curs passat i hi van renunciar per motius econòmics. Per tant, es podria considerar que entre les dues plantilles hi ha dues categories de diferència, amb l'afegit que són molts els jugadors del segon equip del Granollers que ja han debutat a l'Asobal (més de la meitat) i que treballen amb el primer equip.

Aquests antecedents ja feien preveure que els dos punts es quedarien a casa. Però és que, a més a més, s'hi havia d'afegir l'angoixa que va agafar als jugadors del Banyoles, que, damunt, presentava baixes, quan passats els minuts veien que no eren capaços de marcar. Precipitació, pilotes perdudes (gairebé una trentena), atacs curts i xuts mal seleccionats van acabar amb el Granollers jugant a pler i marcant gols a cabassos en diversos contraatacs; amb una progressió gairebé perfecta. Tot plegat, un partit per oblidar.

GRANOLLERS B: Guàrdia. Pérez (4), Juárez (5), Montolio (1), Flores (5), Garcia (5), Rodríguez (6), Reixach (6), Gassama (7), Pey (1), Marquès (3), Cañellas, Vila (3) i Forns. BANYOLES: Suárez (4), Gratacós (2), Pijoan (1), Cabarroques (2), Farnarier (2), Ylla (2), Crous (2), Julià, Nieto, Martínez, Vila (4), Palomares (1), Presta i León (3). PARCIALS: 3-0, 7-1, 8-3, 11-7, 16-9, 19-10; 24-12, 29-14, 33-16, 37-17, 41-19 i 46-23. ÀRBITRES: Daniel Orts i Alberto Bolea.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)