Ciclisme

La Copa Gironina de BTT no abaixa el ritme

Ciclisme. La prova d'ahir, a Vilobí d'Onyar, era la sisena del calendari i va tornar a superar els 300 participants. Esteve va tornar a dominar l'elit

La Copa Gironina de BTT s'ha consolidat en el calendari de tardor aquest any, i ahir va tornar a superar els 300 participants en la seva sisena prova, a Vilobí d'Onyar, tal com ha passat en les anteriors cites. I també com havia passat en les cinc anteriors curses, la victòria en la categoria elit va ser per a un dels ciclistes del Bicis Esteve. Roger Argelaguer va tornar a guanyar, després de fer-ho a Amer per primer cop i se situa líder en la classificació general. Les curses d'ahir van coincidir amb la festa de Sant Galderic i amb la Fira de la Llet de la localitat selvatana.

L' Alcaldessa, Olga Guillem, i els regidors de Vilobí d'Onyar, amb els representants del Club Ciclista Els Tres Campanars, van presidir la sortida i l'entrega de premis.

A més d'Argelaguer, Christian Collados (Esteve) va pujar al podi en el tercer lloc i es va apuntar el triomf en la categoria màster 30. Ramon Lozano (Trafach Bikes) va ser segon. En la resta de categories Beni Montero( Monty Ambisist) va guanyar la categoria veterà 40, Jordi Miquel (Gavarres) la júnior i Jordi Quintanas la sub-23. En la volta curta, de 25 quilòmetres –la llarga era de 35, amb Brunyola com el punt més alt–, el Cadet Ivo Castella (Bicis Segu) va dominar la cursa amb molta autoritat, i el van acompanyar en el podi els veterans Pere Batllori (Àrea Llagostera) i Joaquin Esparreguera. Les primeres classificades van ser Aida Viladrich (3hm), Júlia Ribes (Baix Ter) i Berta Orosco (Ayats Cycles).

També es van disputar les habituals curses de les categories de promoció, amb quatre curses en què van participar més de 100 nens i nenes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.