Sort que s'acaba

1a estatal. El Sarrià, impotent en l'inici, tanca el primer tram contra els punters amb tres derrotes

ADRIANENC26

AUGI SARRIÀ23

El parcial encaixat d'1-8 en els primers minuts va sentenciar l'Augi Sarrià, que no va estar al nivell exigible en la posada en escena i que es va veure a remolc de l'Adrianenc –que com els dos anteriors rivals del conjunt de Josep Espar encara no ha perdut cap partit– fins al descans: 7-16, amb 16 pilotes perdudes i 12 llançaments fallats. Sí que el pas pel vestidor va ser balsàmic i va canviar la dinàmica del partit amb la millora local en els llançaments –sobretot en la potència–, l'agressivitat defensiva i l'encert de Josep Moret a la porteria. Tant, que els visitants van haver de recórrer als seus dos temps morts. Però el desenllaç del partit no va perillar mai per als del Besòs, que van tornar a deixar en evidència l'Augi quan els sarrianencs no demostren el caràcter que se'ls pressuposa i sense el qual són molt inferiors. Massa.

AUGI SARRIÀ: Aymerich (1), Ballester (2), Fina (4), Junquera (1), Llausàs (1), March (3), Martínez (2), Palomeras (1), Pórtulas (5), Rodríguez (2), Mercader i Rovira. Moret i Viñolas. SANT MARTÍ ADRIANENC: Camats, Coba (1), Ferrer (2), Guerrero (3), Hernández, Lancina (10), Llorens, Palou, Pedrós, Víctor Torres (6), Miquel Torres (4), Clarós, López i Romero. PARCIALS: 1-4, 2-9, 3-10, 4-13, 5-14, 7-16, 11-17, 14-23, 18-23, 19-24, 21-24 i 23-26. ÀRBITRES: Chicharro i Estellés.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.