ACB

Vives: “Barça o Madrid? Jo vull créixer a la Penya”

Lliga Endesa. La nova perla del Fiatc Joventut surt al pas de tots els rumors i deixa clar que l'únic que té al cap és seguir i fer-se gran a Badalona

A Badalona ja és habitual i estan més que acostumats que quan un jove del planter treu el nas comencin a sorgir rumors. En els últims anys la fugida de talents ha estat cada vegada més prematura, com per exemple la de Marko Todorovic, que se'n va anar al Barça sense haver jugat una temporada sencera en el primer equip. L'última perla que està en boca de tothom és Guillem Vives (16/9/1993, Barcelona), un jugador que l'estiu passat va decidir ampliar el seu any de contracte i signar-ne un altre per quatre anys. Alguns diuen que hi ha un acord amb el Barça; d'altres diuen que amb el Madrid, però la veu més autoritzada és la seva. Vives ho té clar: “El Barça o el Madrid? Jo el què vull és créixer aquí a la Penya. Vaig signar per quatre temporades perquè confio en el Joventut i el Joventut confia en mi. La veritat és que d'aquestes notícies jo no en sé res, el meu agent no em diu res, i jo el que he de fer és seguir en la meva línia i que les coses surtin bé.” El principal avantatge que té el jove base verd-i-negre és que és molt intel·ligent i interpreta perfectament el que se li diu. Fins i tot la reflexió de Salva Maldonado, que fa uns dies va assegurar que seria bo que Cochran estigués millor per evitar que en Guillem es relaxi perquè sap que jugarà molts minuts: “És clar que he de millorar moltes coses, sobretot en defensa, perquè últimament no he estat gaire bé. He de recuperar la dinàmica bona i sobretot espero que el Nick agafi millor forma perquè segur que per a l'equip serà molt millor.” Guillem Vives també ha valorat la primera volta de la Penya, en què s'ha quedat a les portes de ser a la copa: “Estem contents. Ens va desil·lusionar una mica a tots no ser a la copa, perquè era una cosa que desitjàvem molt, però l'objectiu que ens vam fixar a l'estiu l'estem aconseguint, que és que l'afició disfruti veient-nos jugar i ens hi deixem la pell.” Per al jove verd-i-negre té un valor molt gran que cada vegada hi hagi més gent al Palau Olímpic: “Veure l'onada del públic a l'Olímpic és una sensació molt bona, ens dóna força al camp i és bàsica, és el que dóna sentit a seguir treballant.” Per Vives, la clau de l'èxit d'aquesta temporada del Fiatc Joventut és sobretot el pas endavant que han fet els joves, una cosa que no haurien aconseguit sense alguns dels nous fitxatges, sobretot els més experts: “La feina que fan els veterans com ara el Tariq [Kirksay], el Taph [Savané] i l'Albert [Miralles], no només amb els joves sinó també amb els estrangers nous, ho fa molt més fàcil; la unitat és bàsica en aquest equip, i no només són veterans sinó que tenen una qualitat indiscutible de primer nivell.”

Vaig signar per quatre temporades perquè confio en el Joventut i el Joventut confia en mi
Guillem Vives
L'objectiu que ens vam fixar a l'estiu l'estem aconseguint, que és que l'afició disfruti veient-nos jugar

Jordi Martí: “No veig possibilitats que marxi”

EL9

El director esportiu de la Penya, Jordi Martí, va assegurar ahir: “Ara mateix no veig cap possibilitat que marxi. A l'estiu el club va fer les coses bé i va ampliar l'any que tenia a quatre temporades i ell vol fer-se gran juntament amb l'equip, i penso que vol seguir. És cert que hi ha moltes informacions però nosaltres no hem rebut cap trucada de ningú.” Martí també va definir Vives com a jugador: “Està demostrant que és un base que controla el temps de partit, que pot assistir molt bé, que és molt jove en una posició de molta responsabilitat que ell assumeix, que està millorant molt en el tir exterior, i això l'ha fet un altre tipus de jugador, perquè en el Prat, a la LEB Plata, el defensaven per darrere i el deixaven tirar, i ara ja no ho fan. El que s'està valorant molt és la capacitat que té per analitzar el joc.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)