ACB

ÀLEX SUÁREZ

ALER PIVOT DEL FIATC JOVENTUT

“Cessió? Mai ho he pensat”

És el temps que ha jugat el jove Àlex Suárez (20 anys), que amb la lesió de Llovet tindrà minuts; ha jugat quatre dels 16 partits

És el contracte que va signar l'estiu passat amb la Penya

No hem d'oblidar que a l'estiu ningú pensava que a l'última jornada tindríem opcions de ser a la copa amb els millors

Àlex Suárez (Maó, 27-9-1993) va fer aquest estiu una aposta per triomfar a la Penya i va signar el seu primer contracte professional per tres temporades. L'inici, però, ha estat dur perquè s'ha passat fins ara 12 dels 16 partits assegut a la banqueta, i dels altres 4 partits només ha participat 18 minuts en tota la temporada, 11 diumenge contra el Cajasol.

Sembla que per fi ha arribat la seva hora?
Així ho espero, encara que sé que és per culpa d'una lesió del Nacho –Llovet–, que desitjo que no sigui res. Jo estic treballant dur cada dia per estar a punt per quan em necessiti el Salva.
I el dia li va arribar en un partit clau per ser a la copa amb la patacada contra el Cajasol. Com està el vestidor?
El partit ens ha deixat males sensacions perquè teníem il·lusió per ser a la copa, i ha estat un cop molt dur al vestidor. Però encara hi ha opcions i confiem en elles per classificar-nos, i ja estem treballant per superar el València, i hi anem sense pressió. Veurem com responem perquè, tot i que és un equip molt potent, fins ara a fora de casa hem jugat a un gran nivell. Hi ha menys opcions que fa tres dies però encara en tenim i les aprofitarem al màxim. No s'ha d'oblidar que a l'estiu ningú pensava que a l'última jornada tindríem opcions de ser a la copa amb els millors equips de l'ACB.
Què va passar, que van estar lluny del nivell de joc que havien mostrat fins ara?
Els nervis ens van pesar massa i això va fer que estiguéssim al nivell en el rebot, que és un dels nostres punts forts; també és veritat que tampoc vam estar bé en els llançaments triples, i els tirs lliures finals també ens van condemnar, com ja ens ha passat en altres partits.
El seu any de moment no està tenint gaires minuts, i és perquè els jugadors que té al davant estan jugant en un alt nivell?
És cert que en aquest inici de temporada els jugadors que ocupen la meva posició han estat a un nivell molt alt i només em cal continuar treballant per guanyar-me la confiança, i el que em demana en Salva.
Ha parlat amb Maldonado?
Em diu que estic treballant bé en els entrenaments, que carregui el rebot i vagi agafant més responsabilitat, primer en els entrenaments i després quan jugui.
Què creu que li falta, a vostè?
En Salva té un estil de joc que basa amb els quatre pivots i el cinquè queda una mica fora de la rotació. No hi ha minuts per a tots i això ja va passar l'any passat. Però sóc jove i estic aquí per treballar, formar-me i créixer. Estic al lloc adequat i ideal. Quan vaig signar,a l'estiu, ja sabia que hi hauria cinc pivots i que hauria d'esforçar-me el doble.
Com ha portat la situació?
Ha estat una situació difícil perquè el que vol un jove sobretot és jugar, i l'any passat podia jugar els minuts que no tenia en el primer equip amb el Prat a la LEB Plata, però aquest any és més dur. Crec que puc dur més frescor a l'equip, tir exterior i rebot.
En algun moment ha plantejat al club anar cedit o a la inversa?
No, l'opció d'una cessió podia ser-ho, però mai he pensat en això ni en l'opció. Quan vaig signar amb la Penya era per créixer aquí. Vull fer-me un lloc a Badalona.
L'afició el va ovacionar...
Els nostres seguidors són increïbles amb l'equip i, sobretot, amb la gent de la casa. Els ho agraeixo molt perquè, encara que es pensin que només aplaudeixen, els joves això ho notem molt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)