ACB

Preacord Trias-Penya

Bàsquet. El pivot sembla que acceptarà cobrar un pèl menys de la meitat del que tenia estipulat per als dos anys vinents; té acord amb el River Andorra (LEB Or)

La incòmoda situació que li ha tocat viure a Jordi Trias en el Fiatc Joventut sembla que arribarà a la fi en les pròximes hores. El pivot gironí i el club verd-i-negre tenen un preacord per desvincular-se i emprendre camins separats. La proposta seria cobrar un pèl menys de la meitat del que tenia signat Jordi Trias per als dos anys vinents, un acord que torna a deixar clara la bona voluntat del jugador per arribar a una entesa. L'únic aspecte que sí que ha exigit Youfirst Sports, la seva agència de representants, és cobrar-ho tot en quatre anys. La idea inicial del Fiatc Joventut era pagar-ho en un termini d'uns deu anys per no haver d'assumir una càrrega econòmica gaire gran en els pròxims cursos que rebaixés encara més el petit pressupost de l'entitat verd-i-negra.

La bona voluntat de Jordi Trias ha quedat reflectida des de la seva arribada a la Penya. La seva predisposició a trobar solucions ha estat una constant, com ho demostra el fet que primer va acceptar una rebaixa de la fitxa i després va acceptar allargar un any més el seu contracte amb la mateixa quantitat que tenia signada. Vol dir que es va rebaixar dues vegades el sou. Però ni així ha estat suficient per continuar perquè la seva fitxa era un obstacle massa gran per a una economia, la de la Penya, massa tocada i que no podia suportar un contracte com el que tenia el pivot gironí. Si finalment se segella aquest preacord, la Penya podrà afrontar la temporada econòmicament amb menys maldecaps, mentre que Trias podrà intentar anar a un club per tenir minuts i disfrutar del bàsquet.

Andorra, el destí?

A hores d'ara el club que té més possibilitats d'acollir Jordi Trias és el River Andorra. L'equip que entrena Joan Peñarroya i que té com a gerent un altre exjugador del Girona com és Francesc Solana, sembla que li ha ofert un acord per a les dues pròximes temporades. A la primera la seva fitxa seria baixa pel catxet que té Trias a l'ACB, però quedaria compensada posteriorment en el segon any si el River Andorra aconsegueix l'ascens a la lliga ACB. Els andorrans, que ja van quedar a les portes de l'ascens aquest curs, estan disposats a fer el salt a l'ACB i és per això que han fet un equip de primer nivell. Trias, de 32 anys, podria recuperar sensacions en terres andorranes. El pivot ha de donar el vistiplau al preacord i tancar els serrells que queden per desvincular-se i buscar un nou destí. El fet de desvincular-se tard –setembre– ha fet que equips ACB ja tinguessin l'equip fet i no hagi trobat un altre destí.

Barça i Penya, a Encamp i a Benasc

EL9

Després del derbi que van disputar els dos equips en el primer partit amistós de pretemporada a Sant Julià de Vilatorta diumenge passat (60-49 per als blaugrana), els dos equips inicien la seva particular estada de pretemporada. Els de Xavi Pascual van marxar ahir a la tarda a Encamp, on estaran fins dissabte. Serà llavors quan baixaran i faran una aturada a Sabadell, on dissabte jugaran a les vuit del vespre un altre partit amistós contra La Bruixa d'Or Manresa, igual com ja van fer la pretemporada del curs passat. Per la seva banda, el Fiatc Joventut va marxar també ahir al matí però cap a la localitat aragonesa de Benasc, on estarà fins dissabte. Demà, però, es desplaçarà a Vielha per jugar un altre partit amistós contra l'Unicaja de Joan Plaza (12.30 h), mentre que dissabte, camí de tornada, jugaran un altre amistós a Alguaire (Lleida) contra el Múrcia (20.30 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)