ACB

Partiran peres

Lliga Endesa. La Bruixa d'Or negocia la desvinculació de Javi Rodríguez, que s'està recuperant d'una llarga lesió

Javi Rodríguez tancarà en els propers dies la seva segona etapa a Manresa. La Bruixa d'Or va emetre ahir un comunicat en què feia públic que està negociant amb el base gallec la rescissió de l'últim any de contracte que li queda. S'espera, doncs, un cop fetes públiques les intencions, que l'acord no es demori.

Ara mateix, Javi Rodríguez s'està recuperant de la gravíssima lesió que va fer-se a finals de febrer, en un entrenament. Va trencar-se el lligament encreuat anterior, el lateral intern i el menisc intern del genoll dret, una destrossa que ja fa mig any que el té aturat i encara no està clar quan podrà reaparèixer a les pistes. El fet de tractar-se també d'un jugador veterà (34 anys) complica la recuperació. El director de joc tan sols va poder jugar 16 partits en un curs passat (3,8 punts i 5,3 assistències en 23 minuts) en què els problemes físics el van torturar i li van impedir adquirir el ritme competitiu necessari per assolir el màxim nivell.

Rodríguez va arribar a Manresa per primer cop a mitjan curs 2006/07, amb l'equip a LEB Or. Va ser peça clau en l'ascens d'aquell mateix any i les bones actuacions posteriors el van dur a Bilbao l'estiu del 2009. Al cap de dos anys, va tornar a Manresa després de viure en l'ostracisme a l'equip basc.

El club, previsor

Coneixedor del seu estat físic, el club ja va fer la planificació de la nova temporada pensant a incorporar dos bases, que han estat Dominic Waters i Joan Creus. A més, a la plantilla encara hi resta un tercer director de joc, Àlex Hernández, que té contracte però que sap que té les portes obertes en cas que trobi un equip. Si no és el cas, serà el cinquè en la rotació d'escortes i alers.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)