FEB

El Barça B, el més matiner a arrencar la pretemporada

Bàsquet. Aleix Duran comptarà amb tots els efectius, llevat del suec Ludvig Hakanson

Abans que ningú, el Barça B començarà avui a suar la cansalada per preparar la nova temporada, a la LEB Or. Ho farà amb un tècnic nou –Aleix Duran relleva Borja Comenge, ara entrenador de La Bruixa d'Or– i un equip renovat i molt jove. De la plantilla, hi haurà tots els efectius llevat de Ludvig Hakanson, concentrat amb Suècia. El base, de fet, està participant molts minuts en la preparació i té possibilitats d'entrar en la llista definitiva per a l'europeu.

Seran avui a les ordres de Duran, Josep Pérez, Ferran Laviña, Oriol Paulí, Xavi Moix, Adrià Cantenys, Marc Garcia, Nick Spires, Aleksandr Zhigulin, Pape Abdoulaye, Milovan Draskovic i Emir Sulejmanovic. Serà una setmana per treballar a fons la cohesió, ja que la majoria d'ells estaran en dinàmica del primer equip, a partir de dilluns de la setmana que ve, que és quan els de Xavi Pascual començaran la pretemporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)