FEB

L'Andorra té un acord amb Zengotitabengoa

LEB Or. L'aler arribarà procedent del Corunya, on va fer 14,7 punts el curs passat. El Força Lleida va oficialitzar ahir la renovació de Simeón

El River Andorra continua perfilant una plantilla que li permeti el curs vinent intentar, un altre cop, fer el salt a la Lliga Endesa. L'últim reforç lligat –si bé falta encara la firma del jugador per fer-lo oficial– és Asier Zengotitabengoa. Es tracta d'un aler (2m00, 1988), que el curs passat va fer un salt de qualitat a la LEB Or amb el Corunya, en què va acreditar 14,7 punts (cinquè a la categoria), amb un 48% en triples, a més de 4 rebots i 1,6 assistències en 27 minuts. Amb ell, ja són set les peces que té a la seva disposició Joan Peñarroya pel curs vinent, després dels bases Schreiner i Eric Sánchez; els exteriors Marc Blanch i Pablo Sánchez i els pivots Tomas Hampl i Gerbert Martí. Li faria falta un aler –la prioritat és Maresch– i dos pivots, amb el condicionant que una de les tres peces ha de ser de formació.

José Simeón, el primer

Al Força Lleida, tot va molt més lent. Després de veure com s'escapava Pino (cap a Melilla), el club va tancar ahir la renovació del base (1m87, 1991), el primer moviment de l'estiu. Va fer 4,4 punts i 2 assistències el curs passat. Ara la prioritat és la continuïtat de Juan Pablo Sutina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)