ACB

Pere Tomàs jugarà al CAI de Saragossa, amb Norel

Lliga Endesa. L'aler i el Joventut arriben a un acord en la compensació econòmica per tal que Tomàs pugui deixar el club verd-i-negre

El que va ser l'últim capità de la Penya, Pere Tomàs (2m00, 1989), jugarà les pròximes dues temporades amb el CAI de Saragossa, on tornarà a coincidir amb el seu gran amic Henk Norel.

L'acord entre el jugador mallorquí i el club aragonès –que inclourà una clàusula de renovació per una tercera temporada– podria fer-se oficial en les pròximes hores perquè l'escull que ho feia inviable fins ara, l'acord per desvincular-se del Joventut, ja és un fet.

Desavinences

En aquest sentit, la Penya deixa lliure Pere Tomàs a canvi d'uns 80.000 euros, una quantitat que serà satisfeta pel CAI i pel mateix jugador. Descomptats aquests diners, a Tomàs, que no estava a gust amb el rol i el joc que li demanava Salva Maldonado, li sortiran els dos anys garantits a raó d'uns 65.000 euros per temporada, que és l'oferta qualificada que havia presentat la Penya quan va portar-lo al dret de tempteig. La clau de la marxa és, a banda de la voluntat d'anar a un equip amb més potencial que la Penya actual i que jugarà l'Eurocopa, les desavinences esportives amb l'entrenador verd-i-negre –Maldonado, segons Tomàs, el feia jugar massa obert pel que és el gust del jugador.

El jugador de Llucmajor s'ha format a les categories inferiors de la Penya i l'any passat va complir la seva cinquena temporada al primer equip. D'aquestes, en la primera d'elles (2008/09) encara va jugar alguns partits amb l'equip vinculat, mentre que la 2011/12 la va passar pràcticament en blanc per culpa d'una greu lesió al genoll –només tres partits jugats–. Tot i quedar-se sense contracte estant lesionat, el Joventut va renovar-lo i l'any passat va jugar 29 dels 34 partits de Lliga Endesa. En aquests, amb una mitjana de 17,6 minuts, Tomàs va fer unes mitjanes de 6,1 punts –60% de 2, 23% de tres i 79% en tirs lliures–, 2,7 rebots i 0,8 recuperacions per enfrontament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)