ACB

A cegues amb Oliver

Lliga Endesa. El Fiatc Joventut aposta totalment pel base, a qui fan un segon augment d'uns 130 mil euros

El dubte en les últimes hores era per què Albert Oliver no es decidia. La resposta es va saber ahir: el Fiatc Joventut aposta cegament per Albert Oliver. És per això que la Penya ha llançat la casa per la finestra per Oliver, a qui ha augmentat per segona vegada l'oferta. Ara ja està en uns 130.000 euros per cadascuna de les dues temporades, una xifra molt superior als 80.000 euros de la proposta inicial. El Joventut i Maldonado –el club tindrà menys diners per fitxar per a altres posicions– el volen pel que aporta d'experiència, perquè és un exemple per a Guillem Vives, dóna un plus a la lliga amb arbitratges i rival i té una qualitat com pocs bases. La Penya ha demostrat clarament el desig que té per renovar Oliver. El base no vol marxar d'Alella, està content per jugar en la Penya, però cal saber a quins pactes havia arribat amb el Gran Canària.

El Bruixa d'Or, ACB

El Manresa va ser ahir ratificat com a equip de la Lliga Endesa, un fet que es va fer oficial tot i que ja havien comunicat al club que hi seria. El president manresà, Josep Vives, va donar ahir la seva opinió: “Superat aquest examen, ara ens cal treballar amb més il·lusió i amb més convicció que mai amb l'objectiu de generar un nou projecte que, des de la humilitat però també des de l'ambició, ens permeti ser tan competitius com ens sigui possible la temporada vinent.”

Ingles, cap a Tel-Aviv

Eren molts els rumors sobre el seu fitxatge pel Maccabi de Tel-Aviv però finalment ahir es va fer oficial. Joe Ingles, a qui el Barça havia posat al dret de tempteig i no havia presentat cap oferta ACB, marxa a la lliga israeliana. Ingles, precisament, havia fet un partit impressionant quan va jugar a la pista del Maccabi de Tel-Aviv fa dos anys, amb 13 punts. Els blaugrana no reben ni un sol euro de la seva marxa però es guarden els seus drets en el cas que algun dia torni a l'ACB.

La Sexta podria fer partits ACB

EL9

Ahir es va celebrar l'assemblea general ordinària de l'ACB, en què es van aprovar diverses coses. Una de les decisions no oficials podria ser que el curs vinent els partits de l'ACB es facin per La Sexta i no per Televisió Espanyola com els últims anys. També es va aprovar que la Lliga Endesa començarà el cap de setmana del 12 i 13 d'octubre. Una setmana abans, el 4 i 5, es farà la supercopa. Es va aprovar el conveni col·lectiu de l'ABP i es van proposar alguns canvis en les regles de joc així com l'aplicació de les repeticions en el cas de polèmica al final dels partits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)