ACB

Villacampa ja té el seu nou consell

Lliga Endesa. Ahir va ampliar dos anys més l'acord amb Fiatc Assegurances i ja té tancat el seu nou consell d'administració de la SAD

Dia rodó per al Fiatc Joventut. El president, Jordi Villacampa, va signar ahir l'ampliació a dos anys més amb Fiatc Assegurances com a patrocinador de la Penya –encara quedava un any–, com havia promès el dia en què va fer la roda de premsa. Ahir, però, també va fer un pas endavant en un aspecte clau per al futur de l'entitat: el nou consell d'administració del Joventut SAD. Surten del consell dels últims tretze anys Carles Sagués, Tomàs García, Xavier Padròs, Francesc Rodríguez, Esther Marquès i Francesc Rodríguez. Es mantenen en el consell Josep Puig, com a vicepresident, i José Carlos Pliego, de l'àrea jurídica. Encara no és oficial però està previst que donin el seu vistiplau la setmana vinent les noves cares del consell d'administració, persones de la confiança de Villacampa i vells coneguts verd-i-negres. A l'àrea esportiva hi entra Juanan Morales, exjugador de la Penya, campió d'Europa i de lliga ACB amb el club verd-i-negre. També torna possiblement com a conseller de l'àrea de màrqueting Raúl Ciprés. L'àrea de comunicació l'agafarà Ricard Palou, periodista badaloní del diari El Punt Avui i autor de la biografia de Jordi Villacampa. Les altres persones molt vinculades a la Penya i que també hi entren són Bernat Montoro, a l'àrea social, i Enric Cañas, a l'econòmica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)