FEB

El Prat serà quasi un equip júnior

LEB Plata. El Prat Joventut, el filial de la Penya, tornarà a ser l'equip més jove de totes les categories de la federació espanyola: pugen fins a sis júniors, es busca sortida a Homs, s'aposta pel montenegrí Zoran Nikolic i es faran dos fitxatges

El Prat Joventut viurà avui pendent de quants equips hi haurà a la LEB Plata la temporada vinent. Carles Duran continua com a tècnic després de fer una feina impecable en els últims anys. Pel filial de la Penya hi han passat, entre d'altres, Pere Tomàs, Pau Ribas, Henk Norel, David Jelinek, Albert Ventura, Marko Todorovic, Nacho Llovet i Àlex Barrera... El Prat Joventut de la temporada vinent serà quasi un equip júnior. De fet pujaran fins a sis jugadors que aquest any passat han estat campions d'Espanya i de l'Eurolliga. La Penya continua apostant per la formació. Pugen del júnior Agustí Sans, David Iriarte, Alberto Abalde –millor jugador de la primera fase de la selecció espanyola sub-18–, Gerard Gomila, José Ignacio Nogués i Frederic Guallar –que tindrà fitxa del Prat B–. La sorpresa és la marxa voluntària de Xavi Assalit. El Prat tindrà el darrer fitxatge júnior, Zoran Nikolic –ahir, 9 punts i 17 rebots en l'europeu B que està disputant–, que compaginarà el júnior i el Prat. Albert Homs té contracte però se li busca una cessió o un traspàs, Jonas Caven estarà en el Prat sempre que Pere Tomàs no marxi. Continuen Àlex Ros i Aboubacar Seydou i s'ha ofert la renovació a Ferran Bassas i Gerbert Martí, però volen jugar a LEB Or. Si no continuen, s'oferirà seguir a Roger Vilanova i es buscarà un interior.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)