ACB

Salva es decanta pel Fiatc Joventut

Lliga Endesa. El tècnic marxa de vacances i, si avui li diuen que sí a les seves peticions, renovarà un any més

No és oficial però Salva Maldonado ja té decidida la seva aposta: vol continuar a la Penya. No està signat ni encara ha donat la seva paraula, però demà marxa de vacances i el tècnic ja va anunciar que es decantaria abans de fer les maletes. És per això que encara no ha comunicat al Fuenlabrada –l'altra oferta que tenia sobre la taula– que ha escollit l'opció del Fiatc Joventut perquè tot està pendent de l'OK definitiu del tècnic de Sant Adrià. El seu “sí, vull” es podria produir avui si queden lligats els diferents requisits que va demanar al Joventut. Cap d'aquestes demandes van relacionades amb la seva fitxa perquè ja ho té lligat. Tampoc va en relació amb qui seran els seus ajudants perquè també estan confirmats José Ángel Samaniego i Lluís Riera. Les peticions de Salva Maldonado van més encaminades a tenir la capacitat per poder fer front econòmicament a alguna incorporació que doni el salt de qualitat a un equip que estarà farcit de joves. El tècnic accepta el repte però no vol que sigui un suïcidi i vol les mínimes garanties. L'acord serà per una temporada. Si finalment la conversa d'avui no fa un gir inesperat, el Fiatc Joventut començarà a posar fil a l'agulla per començar a perfilar els reforços que fan falta a l'equip. Amb la continuïtat de Salva Maldonado, el següent a renovar per la Penya sembla que serà Albert Oliver, que, tot i tenir propostes d'altres clubs ACB, podria donar el seu consentiment a la renovació. El base de Terrassa ha fet la seva millor temporada com a professional i bona part de culpa és de Maldonado, que li ha sabut treure molt rendiment. L'oferta per Albert Oliver serà per dues temporades per donar una seguretat de futur al jugador, tot i que el principal obstacle és que no li poden oferir l'augment que segur que es mereix per la temporada que ha fet.

Tot condicionat a Trias

Amb la més que provable continuïtat de Maldonado a Badalona, la feina serà ara pel club. El director esportiu, Jordi Martí, haurà de negociar amb Jordi Trias quina solució poden trobar amb el seu contracte. Sobre la taula hi ha opcions com pagar-li amb diferents anys, reduir-lo... Segons la solució que es trobi es disposarà de més o menys diners per fer algun moviment. Si no hi ha cap solució i aquest any se li ha de pagar el què té escrit –com és lògic– llavors el marge de maniobra per fitxar del Fiatc Joventut es veurà reduït a la mínima expressió. Amb Pere Tomàs també s'hi compta, però si el jugador vol marxar, si hi ha un acord ho podria fer. Això voldria dir ingressar un traspàs.

Oficial: Tomàs queda renovat

EL9

Ahir a les 12 del vespre va acabar el termini perquè els jugadors que estaven subjectes al dret de tempteig presentessin una oferta a l'ACB d'un altre club. Pere Tomàs no en va presentar cap i ha quedat renovat pel Joventut. Ara si el CAI Saragossa el vol fitxar s'haurà de posar d'acord en el traspàs de Tomàs. El club aragonès ha fet arribar una proposta a la Penya però l'ha refusada. L'altra opció és marxar fora de l'ACB, que podria fer-ho lliurament i sense compensació a la Penya. El destí d'en Pere, doncs, no està encara clar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)