ACB

Renovarà però el CAI té interès

Lliga Endesa. Pere Tomàs no té previst presentar cap oferta i dissabte serà automàticament renovat; el club aragonès però s'ha posat en contacte amb la Penya, que li ha dit que no vol negociar

Pere Tomàs serà el següent jove de la Penya que renovarà el seu contracte amb el Fiatc Joventut. El capità verd-i-negre té fins demà a mitja nit per presentar una oferta a l'ACB per no quedar automàticament renovat per la Penya, que el va posar a la llista del dret de tempteig i va rebre l'oferta qualificada de la Penya. Però el cas de Pere Tomàs és diferent al de Nacho Llovet. El pivot ha renovat perquè es vol quedar a Badalona. Pere Tomàs no veu malament la seva continuïtat al Fiatc Joventut però té d'altres opcions per estudiar damunt la taula. La proposta més ferma és la del CAI Saragossa. El club aragonès, on hi juga el seu amic Henk Norel, està buscant un tres en el mercat i també un jugador que ocupi plaça de seleccionable després de la marxa de Pablo Aguilar al València. El CAI Saragossa ja ha trucat al Fiatc Joventut per comunicar-li el seu interès però des de la Penya el president Jordi Villacampa ha deixat clar que no vol negociar perquè Pere Tomàs és un jugador important pel projecte de la Penya. Si el jugador digués que vol marxar segurament tot canviaria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)