ACB

Norel jugarà al CAI

Lliga Endesa. Té un acord per als pròxims tres cursos. El CAI també ho té tancat amb la Penya, però no respecte a la forma del pagament

El pivot del Fiatc Joventut ha arribat a un acord amb el CAI Saragossa per jugar-hi les tres pròximes temporades. Norel (2m12 i 24 anys) va tenir una proposta de renovació del Joventut –hi era des de júnior– a mitja temporada per a dos anys, però no va donar-hi el vistiplau. Després se li va retirar l'oferta. La situació econòmica no ha permès fer-li una proposta com la que demanava el jugador i finalment ha estat el club aragonès qui se l'endurà.

El CAI ja té un acord econòmic amb el Joventut perquè no vagi al dret de tempteig. L'operació no s'ha pogut fer pública perquè no estan d'acord en la forma del pagament: el CAI vol pagar en dos terminis mentre el Joventut ho exigeix tot de cop. La Penya s'embutxacarà uns 150.000 euros. Ara falta saber quan recaptaran del Barça Regal en el “cas Todorovic”. La Penya fa calaix, però s'està quedant sense joc interior.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)