ACB

Báez es vol quedar, però desmenteix que hagi renovat

ACB. Assegura que la informació feta pública pel club no és correcta i que fins al 30 de juny pot executar la renovació, però que encara no ho ha fet

Eulis Báez va posar fre ahir a la nota pública que va fer la Penya i que està penjada a l'ACB, en què hi deia: “Báez confirma la seva opció per renovar una temporada més amb el Fiatc Joventut; l'interior tenia un contracte 1+1 i ha decidit continuar.” El pivot dominicà, però, va explicar ahir que ell el que va dir és que aquella era la seva intenció: “He estat molt a gust al club i amb l'entrenador, però fins al 30 de juny puc decidir si executo la clàusula de renovació per un any, i encara no ho he fet.” Això permetria al jugador marxar a un altre club lliurement si rep una oferta que li faci més el pes. Des del club es va confirmar ahir que es van mal interpretar les seves paraules quan va dir que volia seguir i que en cap cas havia dit que executava la clàusula per continuar a Badalona.

Báez, però, va treure importància a l'assumpte i va deixar clar: “Continua sent la meva primera opció. La meva família i jo hem estat molt a gust, ens agrada el club i si segueixo penso que podem fer una molt bona temporada el curs vinent.” De moment, a la Penya tan sols hi ha tres membres del primer equip amb contracte per a l'any vinent: Maldonado (1 any més), Llovet (1) i Trias (3). Queda saber què passa amb Van Lacke, Barton i Oliver. Els tres nord-americans no continuaran.

EULIS BÁEZ

“No vaig dir que havia renovat. M'agradaria quedar-me, però no he segellat encara res”

Els joves parlen del seu futur

Un dels objectius de la Penya de cara a la temporada vinent és mantenir la base de la plantilla per no haver de fer gaires canvis. Els joves de la casa es van pronunciar ahir sobre el seu futur i la majoria van en la mateixa direcció: renovar. El capità, Pere Tomàs, va indicar que ha fet una contraoferta a la que tenia del club des d'octubre: “Vull seguir i entenc que potser l'any vinent he de cobrar menys perquè he estat lesionat, però si estic bé, després vull millorar el contracte.” Jelinek va assegurar: “Estem estudiant estar un any més a la Penya” i Norel vol solidificar el seu futur aquí: “Espero arribar a un acord ràpid.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)