3a divisió FEF

El Cerdanyola venç i respira

3a divisió. Un gol d'Alberto en pròpia porta (73') va condemnar l'Europa en la continuació del partit que s'havia suspès el 16 de febrer

Europa0

cerdanyola1

El Cerdanyola va aprofitar la continuació del partit que s'havia suspès de la jornada 25 contra l'Europa per aconseguir tres punts que són clau per allunyar-se de la part baixa. El matx, que es va reprendre en el moment en què s'havia aturat –el minut 39– va ser molt intens i crispat i, finalment, va decidir-se amb una rematada d'Alberto dins de la seva pròpia porteria.

En els sis minuts pendents de la primera part no hi va haver cap ocasió clara. Després de la represa, en canvi, tots dos equips van buscar el gol a pilota aturada, sense que hi hagués cap dominador clar. En aquest context, els locals van avançar-se gràcies a un servei de banda de David López que Alberto va refusar dins de la seva mateixa porteria (73'). Amb l'1-0 l'Europa es va esperonar i va iniciar el setge a l'àrea del Cerdanyola, tot i que no va tenir l'encert necessari per sorprendre un Coca que va mostrar-se segur. El porter verd-i-blanc, de fet, va salvar, en el temps afegit, un xut de Diego. Llavors els vallesans ja jugaven amb nou homes, ja que Suli havia estat expulsat en el 89' i Ramón havia vist la vermella el 16 de febrer. L'Europa, amb tot, va encaixar una derrota que deixa les coses tal com estaven a la zona d'ascens.

La propera (06-04-14)

CD Masnou-Terrassa; Cornellà-Rapitenca; Santboià-Palamós; Gavà-Vilafranca; Castelldefels-Gramenet; Europa-Santfeliuenc; Cerdanyola V.-Vilassar; Manlleu-Rubí; la Pobla Maf.-Ascó; Figueres-Muntanyesa

CERDANYOLA: Coca, Suli, Ivan Serrano, Marc Ahufinger, David López, Uri Serra, Peke (Turu, 85), Quim Solano, Puchi (Osuna, 89), Marc García. EUROPA: Leva, Cano, Alberto, Víctor Duran, León, Vivó (Guzmán, 80), Camacho (Aitor, 46), Marc Esteban, Javi Sánchez, Javi Lara, Diego. GOLS: 1-0 (73') Alberto, en pròpia porta. ÀRBITRE: Oliva Bueno. T.G.: Als locals Quim Solano, David López i Marc Ahufinger, i al visitant Vivó. T.V.: Als locals Suli (89') i al segon tècnic Iñigo Irisarri (89'), directes.