3a divisió FEF

Javi Sánchez salva l'Europa en el duel d'aspirants

Fora de la promoció. El badaloní va marcar un doblet per igualar un matx que, tot i sumar, els desplaça del privilegi. L'Ascó, tot i acabar amb un menys, va tenir possibilitats fins al final

Europa2

ascó2

L'Ascó i l'Europa es van repartir els punts en un duel a l'altura de la classificació dels dos conjunts. Javi Sánchez es va erigir en el salvador per als graciencs, ja que va ser capaç d'igualar el resultat en només dos minuts (62' i 64'). El repartiment de punts manté el conjunt de Miguel Rubio en les posicions de promoció d'ascens mentre que l'Europa, que ha estat jugant amb foc des que va començar el 2014 (14 punts de 30), se'n queda fora.

Van ser els homes de Dólera els que van mostrar més bones sensacions durant el primer temps, tot i que van marxar als vestidors amb dos gols en contra. En la primera acció perillosa (15'), l'àrbitre va anul·lar un gol de Roberto Camacho a centrada de Diego –el millor visitant–. Poc després, també Diego va posar a prova el juvenil Nogales (Chiné i Serfi Fuertes estaven lesionats), però el porter va enviar el xut a córner. En ple domini europeista, l'Ascó es va avançar gràcies a una jugada d'estratègia en què un llançament de banda es va convertir en un driblatge i gol de taló de Genís (25'). Era la primera vegada que els verds s'apropaven a Leva i en la segona, Roca (38') va ampliar distàncies aprofitant el rebuig del porter visitant en un xut de Genís.

L'hora de Javi Sánchez

L'exdavanter del Rubí va haver de sortir en la segona part per arreglar la derrota del seu equip i ho va fer amb escreix. Només començar, Javi Sánchez ja va rematar una centrada per la dreta que, rebotada en un jugador, va sortir per sobre del travesser. Poc després, Cebri va tornar a avisar. I després de dues ocasions asconenques va arribar el doblet de Sánchez: primer finalitzant una gran centrada de Rovira saltant per sobre de tothom (62') i després aprofitant una pilota morta deixada per Nogales i avançant-se a la defensa. Els últims deu minuts, l'Ascó els va jugar amb un home menys però encara va tenir l'última ocasió en un córner rematat per Genís en què Leva es va lluir.

ASCÓ: Nogales, Roca, Denis Coch, Giribet (Sangrà, 82'), José Ramón, Edgar, Gerard Roigé (Ermengol, 67'), Gabernet, Sergi Moreno, Galcerán (Canadell, 55') i Genís. EUROPA: Leva, Cano, Alberto, Víctor Duran, León, Marc Esteban, Camacho, Valderas (Javi Sánchez, 46'), Cebri, Charly Ruiz (Rovira, 31') i Diego (Vivó, 46'). GOLS: 1-0 (25') Genís. 2-0 (38') Roca. 2-1 (62') Javi Sánchez. 2-2 (64') Javi Sánchez. ÀRBITRE: García Rosell. T.G.: Al local José Ramón; als visitants Alberto Leva i Vivó. T.V.: Al local Ermengol (79'), per vermella directa.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.