3a divisió FEF

El guerrer de la Unió

Juga lesionat. El defensa del Figueres Lluís Micaló ha participat en els últims quatre partits oficials amb una tendinitis a la part superior de l'isquiotibial que li impedeix estar al 100%

Com ja va passar la temporada passada, el Figueres competeix envoltat d'una maledicció que afecta bona part de la plantilla: les lesions. Contusions, ruptures musculars, elongacions, ruptures de lligaments o dislocacions són part del vocabulari que els metges del club han d'utilitzar per explicar als entrenadors corresponents les lesions que tenen els futbolistes. Un dels jugadors que han patit a la seva pell la persecució de les lesions és el defensa Lluís Micaló, que des de la seva arribada al conjunt altempordanès no ha aconseguit la continuïtat desitjada. De fet, les ganes del mateix Micaló per jugar han provocat que disputés partits de lliga encara lesionat, i ho està fent en els últims quatre enfrontaments oficials del Figueres –tres de lliga i el de copa Catalunya contra el Girona–. “Estic jugant lesionat. Tinc una tendinitis a la part superior de l'isquiotibial. Jugo sense poder esprintar bé i sense estar al 100%, però estic fent treball amb el fisioterapeuta [l'exfisioterapeuta del Girona Ernest Esteve] i va per llarg. Com que queda poca lliga, si m'haig de trencar ja pararé”, explica el lateral dret del Figueres en un clar exemple que de vegades les ganes de jugar poden més que qualsevol consell mèdic. I és que Micaló ja va ajudar l'equip en el tram final de lliga de la campanya passada. “Ens jugàvem ser a la fase d'ascens i no m'ho volia perdre. No podia xutar amb la dreta ni fer força però podia córrer i així vaig aguantar. Allò em va fer perdre l'inici d'aquesta temporada ja que no em vaig recuperar bé del quàdriceps”, hi afegeix el defensa.

Forts a Vilatenim

El Figueres afronta un duel vital diumenge que ve (a les 16.30 h) contra el Cerdanyola. Els jugadors de la Unió saben que recuperar la solidesa a Vilatenim és clau per escalar posicions en la taula i aspirar a cotes més ambicioses. “Crec que si no estem en la posició en què esperàvem estar és perquè a casa no hem aconseguit els resultats que hauríem d'haver aconseguit”, sentencia l'exjugador del Palamós i el Manlleu Lluís Micaló, que ben segur que no s'ho voldrà perdre.

EL PROTAGONISTA

Estic jugant lesionat. Tinc una tendinitis a la part superior de l'isquiotibial. Jugo sense poder esprintar bé i sense estar al 100%
El curs passat ens jugàvem ser a la fase d'ascens i no m'ho volia perdre. No podia xutar ni fer força
Lluís Micaló
Jugador del Figueres

Amb un ull posat en la segona divisió B

“Si mirem la classificació sembla que l'objectiu sigui disputar les deu últimes jornades al més aviat possible, però si ens parem a analitzar-ho tot, a segona B el Prat és últim i el Sant Andreu i el Badalona estan a prop de la part baixa. Si tenim en compte que baixen quatre o cinc equips, ens trobem a prop del descens i hem de vigilar”, analitza amb deteniment Micaló, que admet que és una obligació tenir un ull posat en la segona B, a conseqüència de la irregular trajectòria del Figueres aquesta temporada. “Ja ens agradaria no haver de mirar a la segona B, però en la situació en què estem ho hem de fer”, hi afegeix el central i lateral de la Unió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)