3a divisió FEF

Subi no se'n perd ni una

3a divisió. El lateral dret del Palamós, Eduard Subirana, ha encadenat 75 partits consecutius de lliga complets. El cassanenc no s'ha perdut cap minut de joc des del 18 de març del 2012

El lateral dret del Palamós, Eduard Subirana, va encadenar en el darrer partit de lliga el seu matx número 75 jugant els 90 minuts, una dada a l'abast de pocs jugadors de camp, i menys defenses, habituats a veure targetes grogues en les seves pugnes amb els atacants. El cassanenc no s'ha perdut cap enfrontament oficial de lliga amb el Palamós des del 18 de març del 2012, quan el conjunt palamosí, llavors dirigit per Eduardo Vílchez, va disputar la jornada 24 de la primera catalana contra el Cerdanyola. Subi es va perdre aquell partit per acumulació de targetes, l'únic matx que no ha disputat des que va fitxar amb el Palamós, l'estiu del 2010. “Per aconseguir jugar tants partits s'ha de tenir la confiança dels tècnics, molta sort amb les lesions i veure poques targetes. De totes maneres, sobretot en l'última premissa, no hi penso gaire. Jo vaig a totes independentment de les dades o rècords”, explica el lateral dret del Palamós, Eduard Subirana.

De fet, a part del partit que es va perdre per acumulació de targetes, en el mateix curs 2011/12, l'exjugador del Cassà es va perdre 38 minuts més amb la samarreta del Palamós –va ser substituït en el minut 74 del matx contra el Sant Cristòfol i en el minut 68 contra el Premià–. “No dono importància a totes les dades. El que més em reconforta és que l'equip està en un bon moment tot i la derrota al camp de la Muntanyesa i lluitarem per disputar la fase d'ascens a segona B”, hi afegeix Subi, que ha tingut el suport de set tècnics al camp: Monràs, Bertu, Condom, Urdiales, Edu Vílchez, Guerrero i Alfons García.

No dono gaire importància a les dades. El que més em reconforta és el bon moment de l'equip
Eduard Subirana
Lateral dret del Palamós

ELS MINUTS D'EDUARD SUBIRANA

Per aconseguir jugar tants partits sobretot s'ha de tenir la confiança dels tècnics, sort amb les lesions i veure poques targetes
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)