Girona

“Hem estat superiors en tots els aspectes”

Francesc Cargol. Entrenador del Figueres

Tot i l'eliminació, Francesc Cargol va voler fer èmfasi en el resultat: “No hem perdut. Hem empatat.” I el tècnic de la Unió està convençut que si el partit s'hagués hagut de decidir per mèrits el seu equip hauria estat el vencedor per unanimitat. “Penso que hem estat superiors al Girona en tots els aspectes. Menys en els penals. D'ocasions, n'hem tingut moltes i molt clares: dos pals, un un contra un de Barrera, una pilota que ha tret el Girona des de damunt la línia...” Cargol va continuar passant llista de factors en què el seu equip va superar el Girona, tot un segona A: “Ells ens podien guanyar en qualitat tècnica, però en res més. Per tàctica, estratègia, mentalitat, ganes, il·lusió, preparació física, concentració... En tots aquests aspectes, l'equip d'inferior categoria, en aquest cas nosaltres, teníem avantatge, i penso que això s'ha fet clarament palès sobre la gespa.”

Cargol va destacar especialment el treball físic del seu equip: “Hem fet un exercici de recuperació i de pressió excel·lent. Els hem anat a buscar molt amunt i hem jugat la majoria de minuts al seu terreny de joc. Ara els jugadors estan fosos i també tocats, però quan vegin el partit que han fet han d'estar molt satisfets.” El tècnic de la Unió va continuar insistint en el gran partit dels seus: “A davant teníem un equip amb jugadors consagrats: Matamala, Ramalho, Cá, Jofre, Jandro...”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)