Girona

“La gespa artificial i el vent no han ajudat”

Javi López. Entrenador del Girona

“Hem guanyat i hem passat l'eliminatòria, que era el que volíem. Els mèrits són opinables”, va dir Javi López, quan va ser qüestionat sobre si el seu equip havia aconseguit amb justícia l'accés a les semifinals de la copa Catalunya. “Ells han enviat un xut al pal. És l'única cosa més o menys perillosa que han fet”, va afegir-hi. El tècnic del Girona va reconèixer que ja esperava un partit com el que es va veure ahir a Vilatenim. “Ha estat un duel molt travat i disputat. Ja ho prevèiem. El Figueres és un equip ben organitzat, agressiu i fort. Era difícil entrar en el partit. Hi ha hagut altres factors, com ara la gespa artificial i sobretot el vent, que s'han de tenir en compte i que no han ajudat que el joc fos una mica més vistós.”

Javi López es va arriscar fent jugar Jorge Palatsí a la porteria, tenint en compte que el porter titular, Isaac Becerra, no serà dissabte a Sabadell. I malgrat que Palatsí va haver de ser atès per un cop amb el pal al final de la primera meitat, el tècnic del Girona va donar per bona la decisió de fer-lo jugar: “Al final t'has de treure els fantasmes de si pot tenir un contratemps o no. El resultat final és que no ha passat res i que ha aturat dos penals. Segur que aquesta actuació li anirà molt bé.”

L'entrenador del Girona no va entrar a valorar si ha de tocar el Barça o l'Espanyol. “Ja veurem el sorteig. Ara ens hem de centrar en el partit de Sabadell.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)