3a divisió FEF

L'Europa s'avança, però la Rapitenca empata ràpid

En dos minuts. Guzmán va fer el gol visitant (50') i Raúl (52'), el dels locals

La Rapitenca i l'Europa van empatar un partit en què els visitants van tenir fases de domini però en què sempre es van topar amb un equip local ben plantat. D'ocasions n'hi va haver per als dos equips, i l'encert el van tenir, en dos minuts, el gracienc Guzmán (50') i el rapitenc Raúl Teixidó (52'). El líder va sortir amb força i de seguida Charly Ruiz va topar amb el travesser. La resposta va ser de Pol Bladé. La segona meitat va ser més intensa, amb els gols de Guzmán, amb un xut tocat per Ortega, i Raúl Teixidó, en una acció de velocitat. Després, l'Europa va dominar sense ocasions clares.


RAPITENCA1


EUROPA1

RAPITENCA: Damià, Ortega (Gasparín, 73'), David López, Mauri, Julio Pardo, Cristian Bertomeu, Raúl Teixidó (Martí, 73'), Barru, Pol Bladé (Edgar, 87'), Alexis i Ivan Muntané. EUROPA: Leva, Edgar, Cano, León, Rovira, Javi Lara, Charly Ruiz, Valderas (Diego, 80'), Javi Sánchez, Guzmán i Camacho. GOLS: 1-0 (50') Guzmán. 1-1 (52') Raúl Teixidó. ÀRBITRE: Català Ferran. T.G.: Bertomeu, Raúl Teixidó, David López, Gasparín i Pardo; Edgar, Javi Lara, Valderas, Javi Sánchez, Cano i Leva. T.V.: Al tècnic dels locals, Antoni Teixidó (66').
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)