3a divisió FEF

L'Europa puja al primer lloc etzibant una maneta al cuer

Estat de gràcia. Els escapulats feia onze anys que no eren líders i ahir es van exhibir davant un rival, la Grama, que a la segona part i amb dos gols en contra li va perdre la cara al partit

GRAMENET0


EUROPA5


Han hagut de passar onze anys perquè els aficionats de la Vila de Gràcia poguessin gaudir de nou del seu equip com a líder en solitari de tercera divisió. A més, els escapulats van aconseguir-ho de la millor de les maneres, després de vèncer el cuer de la categoria, el Gramenet, per 5 gols a 0, un resultat que deixa molt clar l'estat de forma actual d'ambdós equips.

El partit, com indica el marcador final, no va tenir gaire història ni igualtat, tot i que, amb el resultat encara era d'1 a 0, Carlos hagués pogut canviar el signe del matx si el seu llançament de falta directa no hagués topat amb la creueta de la porteria defensada per Eloi. Abans, Valderas havia estat més llest que ningú en aprofitar una cessió enrere d'Edu Soler que havia quedat frenada en un dels tolls d'aigua que hi havia en el terreny de joc a causa de la forta pluja que havia caigut a Barcelona la matinada anterior (20'). I just abans d'arribar a l'afegit, Víctor Duran feia el segon pentinant una centrada de Charly.

Els dos gols de diferència eren una llosa massa gran per al Gramenet que a la segona meitat va perdre la cara al partit. Davant aquestes circumstàncies, un Europa en estat de gràcia va aprofitar-ho per passar per sobre del seu rival i aconseguir així la major golejada d'aquesta temporada. Cano, a la sortida d'un córner, va ser el primer en avisar (60'), mentre que Javi Sánchez sí que va aconseguir afusellar el porter al rematar una bona jugada per banda de Rovira (68'). Amb els colomencs trencats i desitjant la fi del partit, Cebri, rematant al segon pal una centrada d'Alegre (79') i Camacho, aprofitant de nou una mala cessió enrere d'Éric (81'), van culminar la maneta. El 5 a 0, que deixa a la Grama un punt més lluny de la salvació, converteix alconjunt entrenat per Pedro Dólera en el nou líder de la categoria gràcies a l'ensopegada de la Muntanyesa a Masnou.

EUROPA: Eloi; Édgar, Víctor Duran, Cano, León; Javi Lara, Valderas, Charly Ruiz (Guzmán, 63'); Rovira (Alegre, 75'), Camacho, Javi Sánchez (Cebri, 69'). GRAMENET: Juanmi; Víctor, Rangel, Éric, Pol (Carlos, 83'); Edu Soler (Ángel, 76'), Morales, Fede; Brian (Pedro, 46'), Kike, Carlos. GOLS: 1-0 (20') Valderas. 2-0 (45') Víctor Duran. 3-0 (68') Javi Sánchez. 4-0 (79') Cebri 5-0 (81') Camacho. ÀRBITRE: Vico Moreno. T.G.: Als visitants Éric, Edu Soler i Morales.. PÚBLIC: Uns 700 espectadors al Nou Sardenya.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)