Cinc jornades invicte. El conjunt roig-i-negre, imparable, va vèncer l'Olímpic amb solvència i ha sumat 13 dels últims 15 punts en joc

reus3

olímpic1

Després d'un inici dubitatiu, el Reus ha donat un pas endavant i fa cinc jornades que no troba ningú que el freni. Ahir, la víctima del bloc roig-i-negre, que ha sumat 13 dels últims 15 punts en joc, va ser l'Olímpic de Xàtiva.

Després d'una primera part travada en què no va haver-hi dominador, els d'Emili Vicente van fer un pas endavant. Així, en l'inici de la segona part, el quadre del Baix Camp va anar per feina i va encarrilar ràpid la victòria. En el 48', Agudo va demostrar que està en estat de gràcia i va obrir la llauna aprofitant un refús. Dos minuts després, Masqué va encarrilar una victòria que segellaria, en el 70', Quesada amb el 3-0. Poc després, els de casa es van quedar amb un home menys per l'expulsió de Colorado. Tot i això, la victòria no va perillar i la reacció dels visitants, que van marcar en el 81', no va arribar.

REUS DEPORTIU: Carlos, Sobregrau, Socías, Quesada, Ñoño, Ramon Folch, Xavi Marquès (Cuéllar, 68'), Colorado, Masqué (Taranilla, 87'), Agudo i Álex (Negredo, 72'). OL. DE XÀTIVA: Francis, Pablo, Álex, Pepín, Vaquero, Mosquera, Mendoza, Rifaterra (Kike, 77'), Pau (Jordi, 66'), Nájera (Perales, 63') i Ramón. GOLS: 1-0 (48') Agudo. 2-0 (50') Masqué. 3-0 (70') Quesada. 3-1 (81') Jordi. ÀRBITRE: Pulido Santana. T.G.: Als locals Folch, Ñoño i Socías; i als visitants Pepín, Rifaterra, Mosquera, Álex i Nájera, T.V.: Al local Colorado (75'), dues grogues.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.