3a divisió FEF

Alsina deixa el Palamós per desavinences amb la junta

3a divisió. La directiva admet que no té els diners amb què comptava per destinar a la plantilla i el ja exdirector esportiu presenta la dimissió. La incertesa arriba ara al vestidor

Gir de 180 graus a Palamós. Oriol Alsina i el degà del futbol català han partit peres després de quatre mesos de relació. El club palamosí va engegar un projecte engrescador el mes de maig passat i va encomanar la feina de confeccionar la plantilla a Oriol Alsina. El també director esportiu llagosterenc va muntar la plantilla i també un nou cos tècnic, però ara, amb poc més d'un mes de competició transcorregut, la junta directiva, forçada pels problemes econòmics, té previst fer alguns canvis que fins i tot podrien afectar els jugadors del primer equip groc-i-blau, i per això Alsina ha decidit plegar: “Se'm va encarregar muntar un equip competitiu i crec que la vaig encertar. Ara canvien algunes coses i jo no en vull formar part”, va explicar Oriol Alsina.

En aquest inici de temporada, suports econòmics tant en l'àmbit empresarial com també en l'institucional, i la campanya d'abonaments han fallat, i el pressupost que s'havia previst s'haurà de reduir dràsticament, arribant a una possible rebaixa del 40%: “No és un problema econòmic amb la meva persona, sinó amb els jugadors. S'hauran de prendre mesures dràstiques i em sap greu per ells, no vull veure patir els jugadors. Són coses extraesportives. Jo marxo amb la consciència tranquil·la, perquè vaig fer bé la meva feina”, indica Alsina, que ara continuarà centrat en la seva tasca de director tècnic a Llagostera: “Hi ha molta feina a fer allà. Ara seré un soci i un aficionat més del Palamós, i malgrat tot això els desitjo tota la sort del món.” Alsina deixa en mans de la directiva el futur del cos tècnic i de la totalitat de la plantilla, en què hi ha tres jugadors cedits pel Llagostera. El rendiment del Palamós en la lliga ha estat molt positiu sota la direcció esportiva d'Alsina. En aquest inici de competició, l'equip dirigit per Jordi Guerrero ja ha sumat 11 punts i també ha aconseguit victòries de prestigi, com ara la que va protagonitzar al camp del Figueres (1-3).

“Això no pinta gens bé”

Al vestidor palamosí la notícia va ser rebuda amb preocupació, i així ho va manifestar el capità Joan Bayona: “És clar que això pot afectar en l'aspecte esportiu. Pot ser que rebem una retallada important, i potser alguns jugadors no es poden quedar a Palamós perdent diners. Això no pinta bé”, va comentar el porter. Bayona va destacar que els resultats obtinguts en aquest començament de temporada havien aixecat la moral de l'equip i que ara la patacada era forta: “El projecte pintava molt bé, i tot feia pensar que aquest curs no hauríem de lluitar per evitar el descens. Ara caldrà veure com queda tot.” En els pròxims dies la junta directiva es reunirà individualment amb tots els jugadors per pactar la rebaixa de les seves fitxes. El que sí que es complirà tal com s'havia pactat són els endarreriments en els sous.

Des del club es va confirmar que la davallada econòmica ha estat molt greu en aquest inici de curs: “Si no tens els diners no pots pagar, i algun reajustament haurem de fer. Ja no tindrem el patrocinador principal, i això s'ha notat molt. Si hem de prescindir d'algun jugador ho haurem de fer. Quan hem comunicat que caldria tocar fitxes de jugadors, Oriol Alsina ha decidit plegar”, va destacar el president, Miquel Aguilar. Les pròximes hores seran mogudes a Palamós, ja que la junta directiva haurà de prendre decisions importants per al futur.

RETALLADES

“No vull veure patir els jugadors. S'hauran de prendre mesures dràstiques”
“Jo he fet la meva feina al club. Ara canvien algunes coses i jo no en vull formar part”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)