3a divisió FEF

L'Europa proposa implantar la política del preu únic

3a divisió. El president escapulat, Guillaume de Bode, vol posar d'acord els clubs perquè els socis dels equips de tercera paguin un preu global i rebaixat (5 euros) en les entrades fora de casa

Diumenge, al Nou Sardenya, tots els socis del Cerdanyola –l'equip rival de l'Europa– pagaran 5 euros per entrar al camp. En la tornada passarà el mateix, però amb els abonats escapulats. El club gracienc ha fet amb l'entitat vallesana un pacte idèntic al que va segellar una setmana enrere amb la Muntanyesa. Això no és fruit d'un acord puntual. És una idea meditada que el president de l'Europa, Guillaume de Bode, vol estendre entre els clubs de la categoria. La proposta és senzilla: que tots els socis d'un equip de tercera paguin un preu reduït (5 euros) per entrar al camp del conjunt rival. El dirigent escapulat, a més, creu que seria positiu que aquest fos un preu comú: “Seria ideal que tots els abonats d'un equip de tercera poguessin veure qualsevol partit de la categoria per 5 euros, tots hi sortiríem guanyant.”

Tot i que aquesta és una iniciativa amb precedents puntuals, De Bode anhela posar d'acord la majoria de directius perquè s'implanti. Almenys, això és el que proposarà en la reunió convocada dijous que ve a Granollers. “Trobo abusiu arribar a un camp i que et cobrin, per exemple, 15 euros, crec que hauríem de premiar la fidelitat del soci, sobretot el que fa el desplaçament.” El president de l'Europa explica també que aquesta mesura beneficiaria els clubs econòmicament: “És important que la gent s'apropi al camp per altres aspectes més enllà de la taquilla: resulta més fàcil convèncer els patrocinadors si veuen que hi ha gent a la grada i també fas més calés amb el bar.”

En alguns camps crec que el preu de les entrades és abusiu. Hauríem de premiar els socis que fan desplaçaments

LA XIFRA

El context és difícil, hi ha la competència dels clubs de primera i s'han de buscar fórmules per atreure més gent als camps
Guillaume de Bode
president de l'europa
5
euros
és el preu que l'Europa ha pactat amb la Muntanyesa i el Cerdanyola.

Els clubs de tercera estan convocats a Granollers

El pròxim dijous dia 26 al vespre, els dirigents dels clubs catalans de tercera divisió han estat convocats a una reunió que es farà a Granollers. La trobada, organitzada pel Santboià, el Manlleu i l'Europa, ha de servir per tractar diversos temes que afecten la gestió diària de les entitats. D'entrada, es parlarà de les inspeccions de la Seguretat Social i les seves conseqüències, una de les grans preocupacions dels clubs, que ja fa mesos que treballen conjuntament amb la Federació Catalana de Futbol (FCF) per fer front comú. Més enllà d'aquest tema, però, la trobada s'ha convocat amb la intenció de treballar conjuntament en alguns dels aspectes que les entitats volen millorar. Es parlarà de la proposta de rebaixar el preu de les entrades a tots els socis dels clubs de tercera, però també d'aspectes que inquieten els directius, com ara els horaris o com treballar conjuntament per fer que la categoria sigui més atractiva al públic i rendible.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)