Més futbol

EDU URDIALES

ENTRENADOR DEL LLORET

“Aquí em sento a gust i em donen confiança”

“El nostre pressupost és un dels més baixos de la categoria i l'únic objectiu, la permanència

Peke, Pol Gómez i els juvenils completaran l'equip, que manté el bloc de la temporada passada

Entrenador
Edu Urdiales (1a temporada - 2a etapa)
President
Josep Valls (10a temporada)
Altes
Peke (Guíxols), Pol Gómez (Damm) i Isma Marín (puja del juvenil).
Baixes
Nuha (Llagostera), Marc Ribas (retirat), Albert Marcos, Dani Sánchez, Pecci i Héctor Massanet (Santboià).
Continuen
Gianni Cassaro, Jordi Valls, Marc Soler, Àlex Bertran, Eduard Poderoso, Àlex Lobo, Sergio Ordóñez, Ángel Vadillo, Ivi Sebastián, Bader el-Alami, Daniel Rivas, Erik Mahillo, Cristian Cuerva, Riky Serralunga, Héctor Cuenca, Daniel Cuerva i Albert López.
Pretemporada
JUGATS
Quart-Lloret
0-7 Lloret-Llagostera
0-1
PENDENTS
Lloret-Girona juvenil
avui (18.00) Tordera-Lloret
24 d'agost Tor. Selva Marítima
25 d'agost Vidrerenca-Lloret
28 d'agost Mataró-Lloret
1 de setembre

Edu Urdiales torna aquesta temporada al Lloret després del seu breu i incomplet pas pel Palamós en el curs anterior. El club selvatà ha tornat a dipositar la seva confiança en l'entrenador que va pujar l'equip a primera catalana fa dues campanyes. Aquest curs els lloretencs tornaran a competir per assolir, un any més, la permanència en la categoria, l'únic objectiu que sembla a l'abast. L'equip ha perdut jugadors de referència, especialment el davanter Nuha, que ha marxat al Llagostera, o el capità, Marc Ribas, que ha penjat les botes. El secret de l'èxit, doncs, recaurà sobre el bloc, ja consolidat i rodat, i el rendiment que poden donar els pocs reforços que han arribat.

Torna al Lloret després d'una breu experiència a Palamós que no va ser del tot productiva en l'apartat personal.
Sí. Vaig viure una mala experiència amb el Palamós i quan vaig rebre la proposta del Lloret no vaig dubtar ni un moment a acceptar-la. És un club en el qual em sento molt bé. Em donen molta confiança per treballar i em deixen aplicar a l'equip la meva manera de veure el futbol. Vaig parlar amb el secretari tècnic del club i em va convèncer de seguida.
En les dues temporades de l'equip a primera catalana l'objectiu ha estat la permanència. Torna a ser aquest l'objectiu?
Sense cap dubte. I si comparem els pressupostos dels diferents equips, el nostre és dels més baixos de la categoria. No podem portar massa gent de fora i tampoc és la filosofia del club. Apostem per treballar amb el planter. La majoria de jugadors són de Lloret i han anat pujant de les categories inferiors. Treballem molt bé amb els equips de la base perquè els jugadors arribin al primer equip.
Només han fet tres incorporacions, una d'elles procedent del juvenil. Es confia en el bloc de la temporada anterior?
Vaig veure la majoria de partits de l'equip la temporada passada i crec que la plantilla va fer un bon paper. La majoria de jugadors fa anys que juguen junts i han format un gran bloc que cal mantenir. A més, tenim jugadors joves però que han anat agafant força experiència en la categoria. Potser no s'han fet molts fitxatges, però crec que tenim una plantilla molt unida i compensada.
Han perdut homes importants, com Nuha, que ha marxat al Llagostera, o el capità, Marc Ribas, que s'ha retirat.
Eren dos jugadors bàsics per a l'equip, amb molts minuts i molt de protagonisme. Però ha arribat en Peke, per mi un dels millors davanters de les comarques gironines. Ens ajudarà a suplir les baixes que hem tingut a davant i segur que ens farà molts gols. I també pugen jugadors molt joves que tenen qualitat. No tindran el nom d'en Marc Ribas, però crec que poden ajudar molt l'equip i anar-se fent un lloc en el grup.
Ha d'arribar algun reforç més?
Tenim a prova quatre o cinc juvenils del club i un altre del Pineda. Estan entrenant molt bé amb la resta de la plantilla i han jugat minuts en els partits de pretemporada. M'ho estan posant difícil perquè tots ho estan fent bé, però al final només es quedaran dos o tres.
Són un dels equips que més tard han començat la pretemporada. Arribaran justos a l'inici de la competició?
Crec que no. Sí que és veritat que alguns equips arribaran amb més rodatge que nosaltres, però pretenem arribar en forma al primer partit de lliga. Tenim la dificultat de planificar una bona pretemporada perquè la majoria de jugadors aprofiten els mesos d'estiu per treballar, i és complicat compaginar la feina i els entrenaments. Tot i així ens estem preparant bé i esperem arribar amb garanties a l'inici de la competició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)