Sabadell

Panorama desolador

Sabadell. Javi Salamero demana fitxatges urgents perquè veu que no arriba a l'inici de lliga; aral'equip té més jugadors lesionats que no pas en forma

Es desesperava Javi Salamero quan va veure com el turmell d'Aníbal fallava i havia de fer la segona substitució en menys de mitja hora contra el Nàstic, dissabte passat. És tot just la pretemporada, a 15 dies del començament de la lliga, i el Sabadell ara mateix té més jugadors de la plantilla a la infermeria que no pas al terreny de joc entrenant. I no només això; Salamero recuperarà aquesta setmana només dos homes (Nauzet i Juanjo). Tota la resta per començar la lliga o bé són dubte (4; Gato, Aníbal, Arteaga i Sotan) o bé són baixa segura (5; Pablo Ruiz, Goni, Olmo i Espasandín).

“Ara mateix ens cal quantitat. Al centre de la defensa no tenim ningú. Ens hem d'afanyar a tenir alguns efectius que puguin ser alineats”, afirmava Javi Salamero abans d'ahir desitjant que per al partit d'Osca hi hagin ja noves incorporacions: “Fins ara l'alineació la podia fer fins i tot l'encarregat del material. Confio en poder veure algun jugador incorporat per aquest dijous.” De moment, l'opció d'André Bikey s'està allargant massa, amb preocupació, i recentment va arribar a prova Davide Grassi, central italià que havia format part de la plantilla del Sant Andreu (0 minuts la temporada 2008/09) i que s'havia estat entrenant durant aquest curs amb el Parma sense competir, un aspecte que no agrada massa a Salamero. Les necessitats del Sabadell se centren en defensa, tal com va reconèixer el tècnic: dos centrals, un lateral esquerre i un atacant de banda que també pugui jugar per dins.

Disponibles (9)
De Navas; Lao, Cristian*; Moha, Hidalgo*, Llorente*, Longás*; Collantes i Édgar**.
No disponibles (10)
Recuperació immediata (2)
Nauzet (dolor al costat). Juanjo (diagnòstic no facilitat).
Recuperació no immediata (9)
Olmo (rehabilitant-se fins d'aquí a dos mesos). Pablo Ruiz (petit trencament al genoll, un mes de baixa). Espasandín (edema ossi, termini no facilitat). Goni (fractura lligament encreuat, de 6 a 8 mesos). Sotan (lesió a l'espatlla, termini no facilitat). Arteaga (dolor als bessons, dues setmanes de baixa). Manuel Gato (adductors, pendent de proves). Aníbal (esquinç de grau dos, dubte per l'inici de lliga).
A prova (2)
André Bikey i Davide Grassi (defenses centrals).
Filial (3)
Sergi Tienda (porter), Joan Noguera (defensa) i Yeray (migcampista
).
*Arrossega molèsties. **Acaba de sortir d'una lesió.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)