Sabadell

Sakamoto des de la distància

Sabadell. El màxim accionista arlequinat va ser ratificat ahir com a president i regirà el club amb Ignasi Lúquez, advocat sabadellenc, el seu home fort al Vallès com a vicepresident primer

Keisuke Sakamoto es va convertir ahir en la junta extraordinària d'accionistes en el president del Centre d'Esports Sabadell. El màxim mandatari arlequinat regirà des de la distància el club després que ahir, per unanimitat i en un pur formalisme, perquè ell aglutina el 70% de les accions, la junta d'accionistes el va nomenar. El seu equip de treball serà molt similar al que tenien en aquesta etapa transitòria entre la dimissió de la gent de Soteras i la junta convocada ahir. Només hi haurà una diferència, tot i que molt important. Ignasi Lúquez, advocat sabadellenc que també és agent FIFA, serà l'home fort de Sakamoto. De fet, Lúquez, de 38 anys, serà el vicepresident primer i, per tant, pràcticament, farà les funcions de president quan Sakamoto no hi sigui.

“Així m'ho van plantejar. Em van dir que seria la cara visible del club, però tot passarà pel consell d'administració. De fet, tenim un gran professional com és el director general, Xavi Monclús, i la seva intervenció va contribuir a la meva arribada”, manifestava Ignasi Lúquez en la seva primera declaració com a vicepresident del Sabadell: “Quan m'ho van dir no m'ho vaig pensar gaire. Només vaig dubtar per allò del temps, perquè sóc advocat i encara he de continuar exercint, però la veritat és que és un plaer que em proposin entrar en un projecte que a mi m'il·lusiona tant”, va dir exultant el mandatari.

La resta, igual

Sakamoto i Lúquez seran acompanyats en el consell per Antonio Salguero com a vicepresident segon. La resta del consell està format per Domingo Lozano, Masato Horita, Josep Maria Farrés i Naosuke Takahashi com a consellers. Són els mateixos que ja hi havia en el govern provisional amb excepció de Miquel Arroyos que queda fora.

Em van dir que seria la cara visible del club, però tot passarà pel consell d'administració
Ignasi Lúquez
vicepresident primer del sabadell
Quan m'ho van dir no m'ho vaig pensar gaire. És un plaer que em proposin entrar en un projecte que a mi m'il·lusiona tant

Lúquez va ser vocal en la junta d'Arroyos

Ignasi Lúquez és un sabadellenc de 38 anys, advocat laboralista i sabadellenc. A principis dels noranta, l'actual vicepresident primer arlequinat, va ser vocal en la junta de Miquel Arroyos i des de llavors ha estat treballant amb el Sabadell a través de l'empresa d'assessoria legal que té amb diferents socis i alguns familiars. “Des de petit he estat soci, però darrerament pels compromisos professionals he estat apartat del dia a dia del club”, afirmava ahir el sabadellenc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)