Sabadell

L'últim dia de tot un cicle

Sabadell. El president, Joan Soteras, es va acomiadar ahir i va fer balanç de la seva etapa al capdavant de l'entitat arlequinada, que va començar el 2006, amb l'equip a tercera divisió

Després de set temporades al capdavant del Sabadell, el seu president fins ara, Joan Soteras, es va acomiadar en una emotiva roda de premsa en què va voler recordar la tasca feta des que va accedir al càrrec el 2006. D'entrada, el vicepresident econòmic del club, Miquel Sellarés, va llegir un balanç de l'etapa, en què es van remarcar tots els canvis que ha viscut l'entitat arlequinada: tant en l'àmbit esportiu, amb el retorn al futbol professional, com en els vessants econòmic i social.

A continuació, Soteras va valorar el seu pas per l'entitat i es va mostrar orgullós de la feina feta. “El Sabadell és un club exemplar en tots els sentits”, va afirmar el dirigent arlequinat. “Marxem tranquils amb la feina feta”, va explicar. “A partir de demà a la nit [per avui] la responsabilitat serà dels que vinguin, que hauran de treballar molt perquè costa aconseguir el que hem aconseguit”, hi va afegir.

Soteras també va fer balanç esportiu i personal, tot recordant els millors moments que ha viscut com a màxim responsable del Sabadell: “Em quedo amb el treball amb la meva gent i les fases d'ascens.” El president tampoc no es va oblidar dels moments més difícils, sobretot les últimes setmanes, decebut amb les “formes de tots plegats”. Amb tot, va desitjar sort al consell nou, que tindrà quatre membres que ja havien estat amb ell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)