2a divisió A

RAFA LEVA

PORTER DE L'EUROPA

“El secret per al tram decisiu és la il·lusió”

Rafa Leva espera lluitar fins al final per la primera plaça

Creu que amb actitud, l'ascens a segona B és ben possible

Una de les virtuts que han portat l'Europa al capdavant de la taula és el nombre de dianes que ha encaixat Rafa Leva (Barcelona, 27-09-1981), que és el porter amb la segona millor mitjana de gols rebuts (0,57 per partit). Demà visita el camp del seu exequip amb la fita de continuar en la lluita pel títol.

És el porter amb la segona millor mitjana de tercera. Com s'està veient?
Molt bé. L'equip en línies generals està impressionant. Això influeix defensivament i m'ajuda molt a mantenir la porteria a bon resguard i ben coberta. Vull dir que no només és mèrit meu.
Estan a tres punts de l'Olot i ja encadenen nou partits sense perdre. Creu que pujar és una possibilitat real per a l'Europa?
Amb tot el que vam passar l'any passat, és un regal estar lluitant per les quatre primeres places. Ara, mentre els números ho facin possible, lluitarem pel campionat. Volem quedar entre els quatre primers. A partir d'aquí, el secret és tenir moltíssima il·lusió i ganes de triomfar. Amb això, pots imposar-te en una fase d'ascens.
Creu que el bloc podrà aprofitar la seva experiència?
L'equip, per si sol, ja té diversos jugadors amb molta experiència que ens podran ajudar en els moments clau. Jo intentaré aportar-hi el meu granet de sorra.
Demà s'enfronta al seu exequip, el Santboià, en què va militar cinc temporades. En guarda bons records?
En tinc grans records. No només professionals, sinó de les persones que hi vaig deixar. Per a mi, el Santboià és un club molt especial. En el partit, però, un s'ha d'oblidar dels sentiments i fer la seva; guanyar.
Serà difícil?
Sí, i molt, perquè el Santboià té un equip molt fort. No és normal que estiguin en la situació en què estan (10ns), i és una pena. De vegades, però, en el futbol hi ha circumstàncies poc normals, i aquest any els ha tocat a ells. Els canvis d'entrenadors i la sortida d'alguns jugadors influeixen en l'equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)