3a divisió FEF

La Muntanyesa haurà de sobreviure sense San José

3a divisió. Edu San José ha confirmat que se'n va a Anglaterra, per raons personals, i això és un contratemps important per al tècnic Miki Carrillo

Important contratemps per a la Muntanyesa de Miki Carrillo. Un altre dels jugadors franquícia dels últims anys en el conjunt de Nou Barris, el migcampista Edu San José, s'ha desvinculat del club barceloní per motius personals, ja que el futbolista feia temps que meditava un canvi d'aires. San José fa les maletes per marxar a Anglaterra a viure una nova experiència no lligada amb el futbol, en principi. El jugador ja havia transmès aquest estiu a l'entrenador el seu desig de marxar a l'estranger, amb la qual cosa Carrillo ja sabia que podia donar-se aquesta situació un cop començat el campionat.

Aquesta era la sisena temporada de San José a la Muntanyesa. La temporada passada era un titular indiscutible (va disputar un total de 32 partits en la lliga, i també va ser una peça imprescindible en la fase d'ascens) i era, podem dir-ho així, el propietari de les jugades d'estratègia de l'equip. La seva és una baixa sensible que el club està començant a mirar de compensar en el mercat de fitxatges, que continua obert a tercera divisió. “Quan vaig arribar a aquest club, estava a punt de baixar de catalana a preferent. Llavors era impensable disputar una fase d'ascens a segona B com la que vam jugar. Han estat uns anys molt bonics”, explicava ahir San José.

Segona baixa estrangera

No és gaire habitual que un jugador franquícia de tercera divisió abandoni la disciplina d'un equip per anar-se'n a l'estranger per motius personals o d'estudi. No és habitual que passi amb un jugador, però el més curiós és que el d'Edu San José és el segon cas que passa a la Muntanyesa en poques setmanes de diferència. Fa poc, el mig centre Joan Roig també va marxar a Irlanda per motius d'estudis i ell també era un titular indiscutible en l'equip dirigit per Miki Carrillo.

Tot i així, “millor equip”

A pesar d'aquestes dues baixes, i d'altres com la de Quim Araujo (Sant Andreu), el tresorer del club barceloní, Miguel Rueda, considera: “Enguany tenim millor equip que la temporada passada; només ens falta una mica de temps per acoblar-nos, però podem dur a terme un molt bon paper.” De moment la Muntanyesa ha començat la temporada amb una certa irregularitat, ja que ha guanyat dos partits, n'ha empatat dos més i n'ha perdut també dos. Així, amb 8 punts, a hores d'ara és a la zona mitjana de la classificació.

És una baixa seriosa. Edu San José era un jugador important, molt bo en l'estratègia
Miki Carrillo
ENTRENADOR DE LA MUNTANYESA
Quan vaig arribar aquí era impensable que poguéssim jugar un ‘play-off' a segona divisió B
Edu San José
EXJUGADOR DE LA MUNTANYESA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)