Sabadell

El Santa Perpètua dóna la sorpresa i elimina el Sabadell

Copa Catalunya. Els locals, de tercera catalana, es van avançar molt aviat i, tot i la reacció gairebé immediata dels arlequinats, van segellar el passi en la segona part patint fins al final

SABADELL1

STA. PERPÈTUA2

La Unificació Santa Perpètua, que juga a tercera catalana, va donar la sorpresa eliminant el Sabadell en la segona eliminatòria de la copa Catalunya. Els locals, molt disciplinats, es van avançar molt aviat en el marcador, mitjançant Moreno (2'). El gol va esperonar un fins aleshores fred Sabadell, que no va trigar gens a reaccionar, primer amb un xut al pal de Joaquín i gairebé tot seguit amb el gol de l'empat, obra d'Eneko (12'). Els arlequinats, ahir amb cinc homes del filial, podrien haver capgirat el resultat ja cap al final del primer temps, però el llançament de Joaquín es va tornar a estavellar al pal.

Ja en la segona part, i repetint la bona arrencada de partit, Luque va tornar a donar avantatge al conjunt local. Semblava que les coses encara pintaven millor per a la Unificació Santa Perpètua quan el Sabadell es va quedar amb deu homes per l'expulsió, per doble groga, de César, a 25 minuts del final. Però encara li va tocar patir, i molt, ja que els homes de Lluís Carreras no es van ensorrar i van posar setge a la porteria dels locals. Sobretot en els últims deu minuts, quan van disposar de fins a cinc clares ocasions per fer el gol de l'empat. Només els va faltar una mica més d'encert a l'àrea. Ja en el temps afegit, Samuel va ser expulsat en tallar un contraatac del Santa Perpètua i va deixar el conjunt arlequinat amb nou homes.

UNIFICACIÓ SANTA PERPÈTUA: Joel, Víctor, Vera, Juanjo, Hinojosa, Iván, Luque, Rubio, Moreno, Dídac i Santi. SABADELL: Ivan Gómez, Bermudo (Baha, 45'), Pablo Ruiz, Songo'o, Cèsar, Samuel, Fito, Pesqui, Eric (Juanjo, 65'), Joaquín i Eneko. GOLS: 1-0 (2') Moreno. 1-1 (12') Eneko. 2-1 (50') Luque. ÀRBITRE: Asensio Tejero. T.G.: Als visitants Pablo Ruiz, Eric i César. T.V.: Doble groga a César (65') i Samuel (90'), tots dos del Sabadell.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.