Barça

Rex: “Fotocòpies, no, i sí a una reforma de 600 milions d'euros?”

No a la proposta del Nou Espai Barça. Un grup de socis del Barça va citar-se ahir a l'Auditori 1899 per exposar les raons per les quals consideren que la reforma és “un error”

Quan falten tres dies per a la celebració del referèndum sobre la proposta del Nou Espai Barça, que tindrà lloc aquest dissabte a les instal·lacions del club, i a pocs metres d'on s'està acabant d'ultimar tota la logística i tot el desplegament operatiu de cara a una de les votacions més importants dels darrers seixanta anys, ahir un grup de socis del FC Barcelona va citar-se a l'Auditori 1899 per exposar les raons per les quals els afiliats a l'entitat blaugrana haurien de votar no a la reforma que proposa l'actual junta. Els socis del Barça Xavier Sáez, Aniol Colillas i Gabriel Rex, juntament amb Marc Duch, creador de la plataforma Noalareforma.com, van comparèixer davant els mitjans per demanar al soci que tombi dissabte a les urnes un projecte que qualifiquen “d'error històric de cara al futur i d'imprudència total”.

“Fins ara l'esfera pública només s'ha fet ressò del sí i el d'avui és un acte per fer-nos visibles. Tenim rostre i volem expressar-nos. La directiva ha mirat d'esclafar l'opció del no per omissió. Fins ara, des del club, s'ha fet un debat simulat, i per això vam decidir fer-nos sentir avui i defensar el no a la reforma”, va explicar Sáez. Gabriel Rex, que va llegir un per un els 21 punts en contra de la proposta del Nou Espai Barça, va tirar d'ironia: “El club va dir que estalviaria en fotocòpies en color i ara en canvi hi ha diners per invertir 600 milions d'euros en una reforma? És un miracle. Aquest projecte és una imprudència. Invertir en totxo i no en gestió esportiva és un error. Per què encara no coneixem el cognom de l'estadi? Per què la junta no va presentar el projecte durant la campanya del 2010? Hi ha moltes preguntes i poques respostes”. Duch, una altra de les veus crítiques, va assegurar: “Damunt la taula tenim un dibuixet molt bonic però el projecte no s'ha explicat detalladament. Hi ha informació que no s'explica i interessos amagats.”I va queixar-se que el club no hagi facilitat el vot per correu per afavorir una participació més gran.

En el debat posterior, hi va haver una menció especial a la presència de Joan Arnés, del grup d'opinió GO Barça, al qual pertany també el soci Jordi Cases. Per ell, la reforma és “un error més d'aquesta junta, que se suma a la venda de la samarreta a Qatar i al fixatge de Neymar”.

Dissabte, els socis parlaran a les urnes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)