Barça

MCM demanda el Barça

Desavinences en la publicitat. L'empresa MCM presenta una demanda contra el club per suposat incompliment de contracte en la gestió de la publicitat de la façana de La Masia

L'empresa MCM ha presentat una demanda civil contra el FC Barcelona per incompliment de contracte, en la qual reclama 100 milions d'euros –és el que l'empresa considera que ha deixat de guanyar en conceptes publicitaris per la negativa del Barça a tirar endavant certs projectes a la façana de La Masia–, per una banda, i també 2.800.000 euros per la construcció de la façana i els danys emergents, per l'altra.

Segons Mario Conde, el lletrat que porta la causa d'MCM, “és inexplicable que el Barça no hagi volgut guanyar diners i ho haurà d'explicar als socis. Però en tot cas és problema seu, perquè MCM no està disposada a perdre diners”.

“S'han fet gestions amb Nike, Red Bull, La Caixa i altres i és estrany que hagin fracassat totes les negociacions, que, per cert, ha portat Rosell. Totes aquestes empreses s'han esfumat. No s'entén”, hi va afegir Conde.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)