Barça

Cesc no es mourà i posarà fi al serial en els propers dies

Tercera oferta del United? Tot i que a Anglaterra asseguren que els ‘red devils' no es rendeixen i que estan disposats a pagar 40 milions d'euros per l'arenyenc, a Itàlia apunten que l'objectiu ara és Marchisio

El de Cesc Fàbregas està sent un dels noms de moda de l'estiu pel que fa al mercat blaugrana a causa de l'interès del Manchester United per aconseguir els seus serveis. Després d'haver presentat dues ofertes –segons el Daily Mail– de 30 i 34 milions d'euros per l'arenyenc, i que haurien estat rebutjades per la directiva del Barça, el conjunt anglès estaria disposat a presentar-ne una tercera, de fins a 40 milions d'euros.

La possibilitat, però, que Cesc, amb contracte fins al 2016 i una clàusula de rescissió de 200 milions d'euros, acabi abandonant la disciplina blaugrana aquest estiu és gairebé impossible, i menys encara després de la marxa de Thiago al Bayern de Munic. Perquè el club compta amb ell, i perquè el jugador, tot i que algunes fonts apuntaven que s'havia reunit amb dirigents dels red devils, sembla que no està disposat a renunciar a triomfar al Barça. De fet, fonts de l'entitat blaugrana asseguren que el jugador compareixerà en els propers dies en roda de premsa, coincidint amb la gira que l'equip iniciarà demà, per posar fi a tots els rumors d'aquestes darreres setmanes i per deixar clar que vol continuar al conjunt blaugrana la temporada que ve. De fet, el vicepresident esportiu del club, Josep Maria Bartomeu, ja va deixar clar la setmana passada, durant la presentació de Tata Martino, que “Cesc no està en venda”.

Ja tenen una alternativa

A Anglaterra insisteixen que el Manchester United no es rendeix per Cesc Fàbregas, però en canvi, a Itàlia, segons afirmava el Corriere dello Sport, el conjunt que entrena David Moyes ja s'hauria fet a la idea que l'opció d'incorporar el blaugrana és gairebé impossible, i ara hauria centrat els seus objectius en el migcampista del Juventus Claudio Marchisio, de 27 anys, i peça clau en els esquemes del conjunt d'Antonio Conte, que, de totes maneres, no va descartar que es produeixin sortides. No és l'únic nom que apunta el rotatiu transalpí, que també situa el migcampista croat del Madrid Luka Modric com un dels objectius del vigent campió de la Premier League.

HA DE PARLAR

Cesc té previst comparèixer en roda de premsa durant la gira per dir que es queda

EL CLUB JA HO HA FET

Bartomeu ja va deixar molt clar la setmana passada que “Cesc no està en venda”

PER DINERS NO SERÀ

A Itàlia afirmen que després del no per Cesc, el United ofereix 30 milions per Marchisio

El central argentí Vergini, a l'Estudiantes

X.S.

Amb l'arribada de Tata Martino a la banqueta blaugrana, un dels noms que van sonar com a possible fitxatge del Barça per reforçar la posició de central va ser l'argentí del Newell's Old Boys Santiago Vergini. I tot i que el nou tècnic blaugrana va elogiar el que havia estat un dels seus jugadors clau al conjunt leprós, la possibilitat que Vergini aterrés al Camp Nou ahir es va confirmar que és inviable, ja que el defensa de 24 anys jugarà cedit la temporada vinent a l'Estudiantes de la Plata.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)