Trial

Bou també guanya a Ginebra i s’acosta una mica més al títol mundial d’X-Trial

Fa dotze anys, en l’anterior cita del mundial d’X-Trial a Ginebra, el pierenc Toni Bou (Montesa) va pujar al lloc més alt del podi. Avui ha repetit amb un nou triomf en la quarta cita del campionat del món 2024 i acumula quatre triomfs que, quan falten tres proves, l’acosten una mica més al seu divuitè títol mundial de l’especialitat, 35è si comptem els de l’aire lliure. El català té un marge de 31 punts sobre el seu company d’equip Gabriel Marcelli i de 34 sobre Jaime busto (Gas Gas). Bou ha penalitzat 22 punts en una final d’altíssima dificultat tècnica en què ha fet quatre fiascos. Ha quedat per davant de Marcelli (26 punts) i del britànic Toby Martin (Montesa), tercer amb 28 punts. La pròxima cita del campionat serà a Andorra el 5 d’octubre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció