MotoGP

Viñales marca el segon temps en els test oficial de MotoGP de Jerez

Maverick Viñales (Aprilia) ha marcat el segon millor temps del test oficial de MotoGP que s’ha fet en el circuit de Jerez després del GP d’Espanya i en el que els equips han provat diferents elements per millorar les seves motos. El rosinc ha estat el quart pilot que més voltes ha donar amb un total de 80 i en les darreres ha estat quan ha fet un temps d’1:36.492. El millor registre l’ha fet Fabio Di Giannantonio (Ducati) amb 1:36.405.

Marc Márquez (Ducati) ha fet el cinquè registre (1:36.637) i ha donat 71 voltes, mentre que Aleix Espargaró (Aprilia) ha acabat setè (1:36.744) just per davant de la Ducati d’Àlex Márquez (1:36.776). Àlex Rins ha fet 73 voltes per provar coses per la seva Yamaha i ha acabat amb el catorzè temps (1:37.024). Pol Espargaró, un dels pilots provadors de KTM, ha rodat 68 voltes i ha acabat amb el dinovè temps (1:37.521). Johan Zarco amb la seva Honda ha estat el que ha donat més voltes amb 88 i el campió mundial Francesco Bagnaia (Ducati), només n’ha fet 43. Demà serà el torn dels test oficial de Moto2 i Moto3.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)